Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

  1. Ο Δήμαρχος δέχεται τους δημότες ανά πάσα στιγμή στο γραφείο του, η πόρτα του άλλωστε είναι ανοιχτή. Αξιοποιούμε λοιπόν αυτή την δυνατότητα με δυο αναγνώστες οι οποίοι ναι μεν έχουν ανώνυμα σχόλια αλλά θίγουν προβλήματα του δήμου στα οποία ο Δήμαρχος καλό θα ήταν να απαντούσε:
  2. ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!
  3. Πεζοί και αυτοκίνητα υποφέρουν από τις λακκούβες στον Χολαγό. Τι θα γίνει Δήμαρχε, πότε θα λυθεί το πρόβλημα;
  4. Π.Τ.

  5. Ο Χολαργός είναι σε αθλία κατάσταση βρωμάει από τα σκουπίδια . Η Μεσογείων αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την πόλη μας . . , Στην Βουτσινά και στην Αρκαδίου όλα τα πεζοδρόμια είναι σπασμένα το ίδιο γύρω από την εκκλησία της Φανερωμένης και κανείς δεν ενδιαφέρεται . Στην πλατεία Κωστή Παλαμά οι κάτοικοι εδώ και 5 χρόνια προσπαθούν να φυτέψουν έναν πλάτανο και μας δουλεύουν όλοι με πρώτο τον Αυγουρόπουλο . Ο Χολαργός είναι ΓΚΕΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Η βία οργιάζει γύρω μας και την πληρώνουν ηλικιωμένοι , είναι τα εύκολα θύματα . Που θα πάει αυτή η κατάσταση . ΔΙΓΕΝΗΣ .


2 σχόλια:

  1. Aυτές τις ημέρες εδώ στην Σαρανταπόρου μας εχουν ρημάξει τα σπίτια μας οι λαθρομετανάστες . Δεν υπάρχει κράτος δεν λειτουργεί τίποτε . Μακάρι να είχαμε άλλους 50 σαν τον ΔΙΓΕΝΗ . τον ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ . τον ΜΕΝΝΙΠΟ . τον ΑΛΕΞΑΝΝΔΡΟ και τον ΑΡΚΑΔΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχθές και σήμερα έκλεψαν πολλά σπίτια στον άνω Χολαργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή