Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤO ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη - Εκκενώθηκε το Άγαλμα της Ελευθερίας καθώς και το νησί Liberty μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας και τον εντοπισμό υπόπτου πακέτου σε ντουλάπι...
Οι επισκέπτες του Αγάλματος της Ελευθερίας, ενός εκ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών, απομακρύνθηκαν από τη νήσο της Ελευθερίας που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης σήμερα για προληπτικούς λόγους καθώς αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Στις έρευνες λαμβάνουν μέρος και στελέχη της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
H εκκένωση του Αγάλματος της Ελευθερίας και της νήσου όπου βρίσκεται στο νότιο Μανχάταν αποφασίστηκε καθώς ένας σκύλος της αστυνομίας οσφράνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά κοντά στις θυρίδες όπου οι επισκέπτες μπορούν να εναποθέσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, λίγο πριν από τις 19:00 ώρα Ελλάδας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Πολλές φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter στις οποίες απεικονίζονται τουρίστες να έχουν σχηματίσει μια μεγάλη ουρά περιμένοντας να επιβιβαστούν σε πλοία προκειμένου να επιστρέψουν στο Μανχάταν.
CDYE SCWgAAHhUY
«Περιμένοντας να απομακρυνθούμε από #libertyisland. Ενδιαφέρον» έγραψε ένας χρήστης, ο Ρικ Βοργκμέγιερ στο Twitter.
Η υπηρεσία Εθνικών Πάρκων δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν τους λόγους της εκκένωσης του μνημείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου