Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ PONY! ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VIDEO)

Τα 100 πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν μέχρι τα τέλη του μήνα στην αγορά της Βορείου Αφρικής. Τον Οκτώβριο και στην ελληνική αγορά με τιμή 7.000 ευρώ

Γιάννης Λημναίος στις 01.04.2015
Μετά από δεκαετίες απουσίας από τον παγκόσμιο αυτοκινητιστικό χάρτη, η Ελλάδα αποκτά τη δική της αυτοκινητοβιομηχανία. Εδώ και πολύ καιρό...

ακούγαμε συνεχώς ειδήσεις και φήμες για τη Namco, αλλά επιτέλους το Pony επέστρεψε. Βασισμένο πάνω στην ιδέα του αρχικού, θρυλικού πλέον μοντέλου, το νέο ελληνικό αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από απλή σχεδίαση που καθιστά εύκολη και με χαμηλό κόστος την παραγωγή του (δες εδώ το video από τη διαδικασία παραγωγής).
Από κάτω ωστόσο κρύβονται σύγχρονα μηχανικά μέρη που, αντίθετα με τις πρόσφατες ειδήσεις περί συνεργασίας με τη Lada, τελικά προέρχονται από τη Renault! Έτσι, κάτω από το καπό του νέου Pony φωλιάζει ο εξαιρετικός 1.5 dCi diesel της Renault, στην πιο χαμηλή έκδοση ισχύος των 75 ίππων. Και πάλι όμως, η μεγάλη ροπή των 200 Nm και το πολύ χαμηλό βάρος των 860 κιλών υπόσχονται σβέλτες επιδόσεις και μέση κατανάλωση κάτω από 4 lt/100 km. Αργότερα δεν αποκλείεται και η τοποθέτηση του δοκιμασμένου κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων και 75 ίππων.
Ο εξοπλισμός προς το παρόν αρκείται σε πολύ βασικά στοιχεία, όπως ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, air condition και ηλεκτρικό τιμόνι. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια ενσωμάτωσης μιας νέας ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου που συνεργάζεται με σύστημα ESP, έτσι ώστε τον Οκτώβριο να ξεκινήσει η διάθεση του μοντέλου και στην ελληνική αγορά με τιμή που θα ξεκινά από 7.000 ευρώ. Προς το παρόν, μέχρι το τέλος Απριλίου θα παραδοθούν τα πρώτα 100 Pony στην αγορά της Βορείου Αφρικής.
gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου