Σάββατο 9 Μαΐου 2015

170 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Απέραντη χαβούζα ανθρώπινων ψυχών, μουσουλμάνων είναι η Ελλάδα. Όμως, σύμφωνα με την πολιτική της κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, όλοι χωράνε εδώ...

Όπως ανφέει το defencenet.gr, 170 λαθρομετανάστες  έφτασαν μέχρι το ακρωτήριο Ταίναρο και εντοπίστηκαν από πλωτό του Λ.Σ.
Ο εντοπισμός έγινε 60 ν.μ. νότια από το Ακρωτήριο. Δεν χρειάστηκε να διοργανωθεί εικονική επιχείρηση διάσωσης καθώς οι ιδιοκτήτες του σκάφους που επέβαιναν οι λαθρομετανάστες δεν θεώρησαν αναγκαίο την πρόκληση τεχνητής ζημιάς ή αχρήστευσης των μηχανών.
Ο απόπλους των 170  λαθρομεταναστών έγινε από τα τουρκικά παράλια με τη συνεργασία των τουρκικών αρχών (Ακτοφυλακή, Αστυνομία) και η άφιξή τους στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα (ΕΧΥ) πραγματοποιήθηκε χωρίς πρόβλημα και βάσει πάγιας διαδικασίας.
Οι λαθρομετανάστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ρυμουλκό με ιταλική σημαία και θα φτάσουν το Σάββατο στις 5 ώρα το απόγευμα στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου και οι αρχές θα προχωρήσουν σε  υποδοχή.
Μετά από  σύντομη φιλοξενία τους σε ανοικτές  δομές θα αφεθούν ελεύθεροι για να εγκατασταθούν όπου κριθεί σκόπιμο στην Ελλάδα. 
Παράλληλα θα δοθεί σχετική προειδοποίηση απαγόρευσης εξόδου  από τη Ελλάδα καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα συλλαμβάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου