Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ...ΜΟΥΤΡΟ! ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ: "ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ 45-50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"! ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ!!!

Ο λαός τους ψήφισε και τους έβαλε στην κυβέρνηση για να τους βγάλει από τα μνημόνια και να συγκρουστεί με τους τοκογλύφους που τον εξαθλίωσαν, αλλά αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να μπουκάρουν στα σπίτια των Ελλήνων για να αρπάξουν ό,τι οικονομίες τους απέμειναν! 
Διαβάστε και φρίξτε για το τι είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας...

Χρυσόγονος, όπως διαβάζουμε από το iefimerida.gr .
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο ευρωβουλευτής κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές και ανέλυσε σε θεωρητικό επίπεδο πως θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρωστάει η Ελλάδα.
«Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας» είπε ο Κώστας Χρυσόγονος.
«Ενα άλλο σενάριο θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δις για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα.» πρόσθεσε με νόημα.

Για να σας το κάνουμε λιανά: εσείς εκλέξατε τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαπραγματευτεί σκληρά και εν ανάγκη να τα σπάσει με τους δανειστές, αλλά αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν μετεκλογικά ότι δεν μπορούν να τα σπάσουν με τους τοκογλύφους αλλά μπορούν να ...σπάσουν την πόρτα του σπιτιού σας και να σας πάρουν ό,τι οικονομίες έχετε σε αυτό!

3 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παλιός καλός τρόπος (?) επιβάλλει για το δίκιο του αγώνα να κτυπά την πόρτα ο Κομισσάριος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟ 2011 ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ;
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΑΜΑΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΚΛΑΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ......!

    ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΟΓΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΕΠΙ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΕΤΑ .
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ;

    ΑΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ Ή ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ .

    4 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    2000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ Ε ΓΕΛΟΙΟΙ !
    ΚΑΙ ΟΙ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΟΣ .

    ΣΥΡΙΖΑ=Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
    ΣΥΡΙΖΑ= Η ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΒΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥ

    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ .

    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή