Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

Κουραμπιέδες και ...παλληκαράδες του γλυκού ύδατος είναι στην κυβέρνηση Τσίπρα! Αντί να φύγουν από τη βδελυρή Ευρώπη των τοκογλύφων και των νεοταξιτών που θέλουν τη διάλυση της Ελλάδος, από την ώρα που εξελέγησαν στην κυβέρνηση δηλώνουν προς όλες τις...


κατευθύνσεις ότι θα είναι συνεπείς προς τους τοκογλύφους, ότι αποσύρονται από τη διαγραφή του χρέους, ότι δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ ρήξη με τους δανειστές, ότι θα παραμείνουν στο ευρώ και ότι γενικώς θα είναι τα καλά παιδάκια! 
Στην Ελλάδα υποδύονται τους πατριώτες που κάνουν αντίσταση στους δανειστές αλλά παίζουν το παιχνίδι τους, εξαθλιώνοντας περαιτέρω τα ελληνικά νοικοκυριά, μέσω της ασφυξίας που μάς έχουν επιβάλει οι τοκογλύφοι-νεοφασίστες της Ευρώπης! 
Ξέρετε ρε άθλιοι τι έμαθε ο Έλληνας; "Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή"! Προτιμά δηλ. ο Έλληνας να φύγετε από τα δεσμά των τυράννων και να βγείτε από το ευρώ, παρά να σκύβετε το κεφάλι στους τοκογλύφους-εκβιαστές. Εσείς όμως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχετε βαλθεί να στηρίξετε τα συμφέροντα των οικονομικών μας δολοφόνων και των τραπεζών της ΕΕ! 
Πού είναι το επαχθές χρέος για το οποίο μιλούσατε; Γαργάρα το κάνατε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου