Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Διαβάστε μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός αναγνώστη μας, με αφορμή την ανάρτησή μας για το φεστιβάλ-σοκ κάνναβης που συνδιοργάνωσε μάλιστα και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα:


"Σάν πρώην χρήστης και έχοντας αδελφό αδικοχαμένο από τα ναρκωτικά, έχω να πώ στούς νέους μας πού πίνουν κανένα τσιγαράκι χασισάκι ότι :
προθάλαμος όλων τών ναρκωτικών είναι το χασίς αναμφίβολα, καί γιά εμένα είναι τό πιό επικίνδυνο από όλα γιατί σού παρουσιάζεται ώς το πιό αθώο καί άκακο ναρκωτικό, ενώ στήν πραγματικότητα αν και φαινομενικά μικρό επιφέρει τήν μεγαλύτερη καταστροφή.
Άσε που τα χασίσια σήμερα δεν είναι κάν χασίσια και είναι εμποτισμένα μέ ένα σωρό βλαβερές ουσίες πού επιφέρουν στούς χρήστες παράνοια καί τρέλα.
Φίλος που εργάζεται σε θεραπευτική κοινότητα εξαρτημένων ατόμων μού έχει πεί ότι έχουν γεμίσει απο 18χρονα παιδιά τα οποία έχουν φτάσει εκεί με πολλά ψυχολογικά και άλλα προβλήματα απο χασίς.

Panos Panagiotareaς"

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ....... ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ......... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ [ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ] . ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας σε παρακαλω ποιο δεν θα έπρεπε μα ντρέπονταν για την ψηφο τους?
    Αυτοί που δεν ψήφισαν το ίδιο με εσενα;
    Δεν σε είδα να επιχείρηματολογεις.....
    Δεν έμαθες να λειτουργείς στην δημοκρατία;
    Δεν έμαθες να τεκμηριώνεις τις απόψεις σου;
    Αν έμαθες για πες μου!!
    Γιατι κατι ψιλιαζομαι
    Καιτι σε Α και Η
    Ενεργήσει τελείως φασιστικά γιατι δεν αιτιολογήσεις την άποψη σου και κατακρίνεις τους συμπολίτες σου για την επιλογή τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΙΤΟΛΟΓΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα ρε χασισι ρε ρεμαλια μπας και χαλαρωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή