Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! ΡΕΕ, Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ, ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!

Ερασιτέχνες του κερατά στον ΣΥΡΙΖΑ! Χωρίς πλάνο, χωρίς σχέδιο, σκέτοι μπουνταλάδες το ομολόγησαν μόλις άρχισαν οι διαπραγματεύσεις και έπεσαν στα βαθιά. Στόχος μας είναι να τα βρούμε με τους δανειστές. Δεν...


έχουμε plan B" έλεγε κάθε τόσο ο Βαρουφάκης. Γι΄αυτό επί τόσο καιρό ψάχνουν πάση θυσία να βρουν λύση με τους τοκογλύφους., Προσποιούνται τους ...αντιστεκόμενους αλλά είναι χαλβάδες. Δεν έχουν σχέδιο για τίποτε. Και αφού δεν σκαμπάζουν γρι, πάνε να βάλουν τον λαό να ξαναψηφίσει (με δημοψήφισμα ή εκλογές) στα ΟΧΙ που εισπράττουν από τους δανειστές. Να ψηφίσει ο λαός τι; Αν θέλει το ευρώ ή  τη δραχμή; Αν θέλει παραμονή στο ευρώ με νέα μνημόνια πάνω από το κεφάλι του; 
Ρε εάσχετοι, ο λαός σας ψήφισε για να κυβερνήσετε, δεν σας ψήφισε για να τον ρωτάτε κάθε τόσο τι θα κάνετε και τι πρέπει να κάνετε. Όταν σας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό και σας νλένε οι δανειστές "νέο μνημόνιο" οφείλετε να πείτε ΟΧΙ άει στο διάολο θα γυρίσουμε σε δική μας νομισματική πολιτική"
Γιατί δεν το λέτε ρε άσχετοι; Γιατί θέλετε τον λαό συνένοχο στα δικά σας εγκλήματα; 

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή