Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ!!!

                                           
 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΑΠΑΧΟ
  
Σήμερα στις 13:32 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο παρατηρητήριο της Φιλοδασικής στον λόφο της Κυρα-Λένης( Πάνω από την Καλοπούλα)...

Μετά από σήμα του κέντρου της Π.Υ(199 ΣΕΚΥΠΣ) για το σημείο αναχώρησε στις 13.35 της ΔΑΠΑΧΟ 2(bremach) με τριμελές πλήρωμα. Το όχημα έδωσε άφιξη στο σημείο στις 13:42 και άρχισε να προσβάλει την πυρκαγιά συνδράμοντας οχήματα της Π.Υ και των εθελοντικών ομάδων του Βύρωνα και της Καισαριανής . Στις 13:50 το κέντρο της Π.Υ ζήτησε την συνδρομή του υδροφόρου Ιλισσός (υδροφόρο του Δήμου με 7000lt ) το οποίο ξεκίνησε αμέσως την ανάβαση στο βουνό με διμελές πλήρωμα. Στις 14:00  και ενώ το Ιλισσός ήταν καθ’οδόν το 199 ΣΕΚΥΠΣ το ανακάλεσε πίσω στο τομέα μας καθώς η φωτιά είχε οριοθετηθεί. Στις 14:20 ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της φωτιάς και το ΔΑΠΑΧΟ 2  ξεκίνησε την συσκευασία των εγκαταστάσεων του για να αποδεσμευτεί στις 14:35 προκειμένου να τεθεί στις 14:45 σε επιχειρησιακή ετοιμότητα εκ νέου.
Αντί σχολίου, η ΔΑΠΑΧΟ επισημαίνει ότι κάποιοι συνεχίζουν την καταστροφή των σημείων επιτήρησης του Υμηττού στην ευρύτερη περιοχή μας. Η ΔΑΠΑΧΟ ελπίζει να μην βρισκόμαστε σε αρχή εφαρμογής σχεδίων γενικευμένης καταστροφής του δάσους του Υμηττού, με την επισήμανση ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει, η ομάδα μας θα δώσει την μάχη του Υμηττού με όλες της τις δυνάμεις συνδράμοντας με σοβαρότητα τις τακτικές κρατικές δυνάμεις στην υπεράσπιση του Υμηττού μας.


    Για τη ΔΑΠΑΧΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ Γ............. ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .......ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΠΙΚΝΙΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.......ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ..ΤΙ ΚΑΦΕΔΕΣ,ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ......ΤΙ ΣΕΞ ......ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΞΙΑ ,ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ,ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΞ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ.

    ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΗΔΗΜΑ !!!!!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΖΩΗ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ......ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ IN PUBLIC .......

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ .

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΤΡΟΝΑ !
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ,ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΝΙΚ.
    ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ .
    ΕΤΣΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙ .

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΣΟΥ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΦΗΓΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ .
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ,ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ , ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΑΧ ...ΕΙΡΗΝΗ,ΤΖΕΝΗ,ΞΕΝΙΑ,ΜΑΡΙΑ,ΤΖΕΣΙΚΑ ...........ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.......ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ......ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή