Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

"Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ"! ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΕΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για τη θεατρική παράσταση θεατρική παράσταση που έδωσαν μαθητές του 1ου Λυκείου Χολαργού όπου καταγγελλόταν ως κοινωνικός ρατσισμός η μη υιοθεσία παιδιών από gay γονείς, αλλά και τα δεικάδες υποστηρικτικά σχόλια αναγνωστών υπέρ των gay, μια Ελληνίδα πατριώτισσα μας γράφει εκπληκτικά και φοβερά πράγματα. 
Δείτε τα, όπως επίσης και πώς της απαντά ένας άλλος αναγνώστης μας.


"Διαβάζοντας όλα τα σχόλια βγάζω το θλιβερό συμπέρασμα ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο....Ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, συμβαίνει γιατί ο Ελληνικός λαός διαβρώθηκε τόσο πολύ και έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που δεν υπάρχει γυρισμός.....Αναμένω τα χειρότερα.....ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ..Τελικά δεν υπάρχει σανίδα σωτηρίας.Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ......

Οι απόψεις "του κόσμου" είναι καθαρά θέμα προπαγάνδας. Οι παγκοσμιοποιητές φροντίζουν πρώτα να εδραιώσουν "δημοκρατίες", κατόπιν κάνουν στους πολίτες πλύση εγκεφάλου μέσω των ΜΜΕ και της "εκπαίδευσης" και τέλος κάνουν δημοσκοπήσεις και δημοψηφίσματα παριστάνοντας οτι υπολογίζουν τη γνώμη του κόσμου, ενώ οι ίδιοι την έχουν διαμορφώσει.

Κάποτε αγανακτούσα αλλά όπως έλεγε ο Επίκτητος, ο καθένας κερδίζει εκεί που προσπαθεί.
Αφού η ανθρωπότητα ως σύνολο είναι τόσο ανόητη και παρακμιακή ας πάρει αυτό που της αξίζει.

Το δυστύχημα είναι οτι τις συνέπειες της ανοησίας του συνόλου τις υφίστανται και αυτοί που καταλαβαίνουν ή διαισθάνονται το κακό και διαφωνούν".



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ , ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ . 
ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ,ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ. 
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ (ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ . 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ "ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ" 

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΧΑΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΙΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. 

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ. 

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα και στο θάρρος της να γράψει αυτό το εκπληκτικό άρθρο και θέλω να της πω ότι δεν είναι μόνη της . Είμαστε πολλοί αυτοί οι οποίοι θλίβονται με το κατάντημα της Πατρίδας μας και τα χάλια της παιδείας . . ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . Δεν υπάρχει Ελληνική Παιδεία . Οι καθηγητές και οι σύλλογοι γονέων είναι σύλλογοι γενιτσάρων και καταστρέφουν αθώες παιδικές ψυχές . Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει το κάνει το κάνει με εντολές ξένων ανθελληνικών κέντρων . Ας θυμηθούμε όλοι τις δηλώσεις Κίσινγκερ πριν από λίγα χρόνια . Έχουν στόχο την Ελλάδα , Αξίες και Παραδόσεις χιλιάδων ετών που έβγαλαν την ανθρωπότητα από το σκοτάδι . Η συγκεκριμένη καθηγήτρια που ανέβασε αυτό το τερατούργημα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μισεί την Ελλάδα . Είναι φιλοσκοπιανη και θαυμάζει τον σφαγέα Κεμάλ Πασά που έσφαξε εκατομμύρια Έλληνες , Ασσύριους και Αρμένιους . Διδάσκει στους μαθητές ότι η Ελλάδα είναι μια φασιστική ιμπεριαλιστική χώρα .Είναι τυχερή γιατί ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και υπάρχει ατιμωρισία για όλα τα εγκλήματα . Εάν αυτό το έκτρωμα / παράσταση τολμούσε να ανεβάσει στο Πακιστάν , οι Πακιστανοί θα την είχαν ΞΕΣΚΙΣΕΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει γίνει ένα μικρό μπερδεματάκι.

    Η πρώτη παράγραφος είναι από Ελληνίδα που δεν επιθυμούσε να αφήσει όνομα.

    Οι άλλες τρεις παράγραφοι είναι δικές μου.

    Οπότε είμαστε ...δύο Ελληνίδες.
    Ακόμα καλύτερα, μπας και φανούμε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συμπερασματα που βγαζετε ειναι λανθασμενα και φασιστικα.
    Ολοι οι καθηγητες ειναι μαλακες ειναι το μηνυμα που θελετε να περασετε.
    Δεν υπαρχει χωρος για το διαφορετικο ειναι το μηνυμα που θελετε να περασετε.
    Ολοι τα εχουνε βαλει με την Ελλαδα ειναι το μηνυμα που θελετε να περασετε.
    Μηπως να καθοσασταν και εσεις λιγο να σκεφτειτε μηπως και εσας σας εχουν κανεικαποιοι πλυση εγκεφαλου?
    Π.χ. φασιστικα κομματα;;;
    Π.χ. αγραμματοι συνομοσιολογοι;;;
    Για σκεφτειτε και εσεις λιγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος μηνύματα πήρες γιατί αυτό ήθελες.

      Από οικονομικής πλευράς αυτά που γίνονται στην Ελλάδα έχουν γίνει και σε άλλες χώρες. Αφρικανικές, Νοτιοαμερικανικές, Ασιατικές.
      Επομένως εγώ δε θεωρώ οτι όλοι τα έχουν βάλει ΜΟΝΟ με την Ελλάδα αλλά οτι ήταν η σειρά μας.

      Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους, δε με ενδιαφέρει τί κάνει ο καθένας με τα οπίσθιά του, αλλά θα πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις την παγκόσμια προπαγάνδα -η οποία απαιτεί και πολύ χρήμα-, για ένα θέμα που δε λύνει κανένα πρόβλημα της ανθρωπότητας.

      Συμφωνώ οτι υπάρχουν και επιτήδειοι αγράμματοι συνομωσιολόγοι αλλά αν θέλεις να κάνεις τέτοια κριτική, να προσέχεις την ορθογραφία σου.

      Αν δεν πιστεύεις οτι υπάρχει συνομωσία πρέπει να πιστεύεις οτι όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας και τα οικονομικά μυαλά της Ευρώπης και του ΔΝΤ είναι ηλίθιοι. Μόνο για το κοινό καλό όμως, γιατί για τους εαυτούς τους τυχαίνει να είναι όλοι πολύ έξυπνοι.

      Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

      Διαγραφή
    2. Προπαγάνδα κάνουν αυτοί που θέλουν να ανατρέψουν τα παραδεδομένα
      και καθιερωμένα. Όσοι πιστεύουν σ' αυτά δεν υπάρχει λόγος να κάνουν
      προπαγάνδα. Νομίζω πως αυτό είναι αυτονόητο.
      Προπαγάνδα, λοιπόν, κάνουν όσοι επιθυμούν να ανατρέψουν τα
      καθιερωμένα και παραδεδομένα.
      Π.χ. ανατροπή της παραδοσιακής οικογένειας με ''πατέρα'' και ''μητέρα''
      του ιδίου φύλου.
      Τα περί προπαγάνδας ''φασιστικών κομμάτων'' ή περί ''συνωμοσιολογίας''
      επομένως δεν ευσταθούν.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τα άρθρα . Θέλουν να τελεώσουν την Ελλάδα και έχουν τους απάτριδες του ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΏΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΆ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει το έγκλημα της Μαρφιν όπου οι αναρχο Συριζαίοι έκαψαν 4 ανθρώπους ΖΩΝΑΤΑΝΟΥΣ και μια γυναίκα έγκυο . Οι εγκληματίες αυτοί είναι ελεύθεροι και κυβερνούν την χώρα , Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ρουφιάνοι του ΣΥΡΙΖΑ και είναι απόβλητα της κοινωνίας . Καθάρματα και Ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή