Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΛΑΤΗ: "Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ"


Πατήρ Γεώργιος Πλατής

Ο Αγωνιστής που έφυγε από κοντά μας

           Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σεβαστού Ιερέα της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Παπάγου Πατρός Γεωργίου Πλατή. Ενός ευγενικού, ήρεμου, ιδιαίτερα αγαπητού ιερέα, που...


εργάστηκε με πάθος και αυταπάρνηση και ταύτισε τη μακρά του διακονία με την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγ. Γεωργίου. 

        Ο εκλιπών υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα που θα τον θυμούνται όλοι με τις καλύτερες αναμνήσεις, θα τον θυμούνται όλοι όσοι γνώρισαν την εντιμότητά του, θα τον θυμούνται οι ενορίτες του Αγ. Γεωργίου για την καλοσύνη του και την εργατικότητά του, θα τον θυμόμαστε τέλος όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε το σπάνιο χαρακτήρα του.

Παραμένουμε πιστοί στην παράδοση των Αγίων Πατέρων μας και δεν θα εκτραπούμε σε γοερούς θρήνους, που δεν αρμόζουν στους Χριστιανούς, πολύ περισσότερο σε Ιερωμένους, όμως θα θέλαμε να σου εκφράσουμε τη μεγάλη οφειλή μας απέναντί σου και την ευγνωμοσύνη μας για την καθοριστική συμβολή σου στην ανέγερση του περικαλλούς αυτού ναού.

            Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ευχή και την ελπίδα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στους οικείους του τη δύναμη που τόσο χρειάζονται. Όλοι εμείς θα θυμόμαστε τον Υπέροχο αυτό Άνθρωπο, τον Άξιο αυτό Ιερέα.

Καλό σου ταξίδι π. Γιώργη.                                               

        Ας είναι «ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ».

                                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου