Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο «ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΣΒΗΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης μετά από 4 μήνες διαφαίνονται πλέον ξεκάθαρα. Η μία μετά την άλλη οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης εξαφανίζονται. Ο «έντιμος συμβιβασμός» περιλαμβάνει επαχθή μέτρα και ακύρωση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης απέναντι...

στον λαό. Ουσιαστικά πρόκειται για ακύρωση της βούλησης των ψηφοφόρων από τη νέα δικτατορία της Ευρώπης. Αυτή την οποία ακόμη ποσκυνούν οι πολιτικοί μας! Οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ολετήρες έβαλαν κηδεμόνες πάνω από το κεφάλι μας τους τοκογλύφους. Και σήμερα κατεδαφίζουν τον λαό και αρπάζουν τη χώρα.
Οικονομικά μέτρα-λεπίδα σε βάρος του λαού, με αυξήσεις σε βασικά προϊόντα, φορολογία και πάλι έκτακτα φορολογικά μέτρα περιλαμβάνει το μενού των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα.  
Και βεβαίως ιδιωτικοποιήσεις (βλέπε ξεπούλημα) είναι οι μεγάλες… επιτυχίες της κυβέρνησης Τσίπρα. Η μεγάλη ξεφτίλα είναι και κάνει πως δεν καταλαβαίνει!  

Ο λαός και η χώρα οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή γιατί δεν υπάρχει ένας ηγέτης που να ορθώσει ανάστημα και να πει: ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου