Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΣΑΝ ΣΜΗΝΟΣ ΕΠΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δείτε: 2-3 γερόντια περιτριγυροσμένα από..σμήνος λαθρομεταναστών! 
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από λίγη ώρα...


από τον Νίκο που μας τις έστειλε. "Φρέσκο" πράγμα όσο και δηλωτικό της κατάστασης που επικρατεί σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες του κέντρου της Αθήνας. Στην πλατεία Βικτωρίας κυριαρχούν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι λαθρομετανάστες. 


Μόνο δύο-τρία γερόντια Έλληνες υπήρχαν αλλά και αυτοί πήραν των ομματιών τους κι έφυγαν. Ίσως και φοβισμένοι, πάντως σίγουρα θα σκέφτηκαν: πού κατάντησε η Αθήνα; Πώς καταντήσαμε οι Έλληνες να είμαστε μειοψηφία εδώ που είναι τα σπίτια μας! 



Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την τραγωδία της Αθήνας! Τριτοκοσμική πόλη η οποία θέλει να έχει και τουρισμό! Κούνια που μας κούναγε! 


2 σχόλια:

  1. Σε λίγο και στον Χολαργό τα ΟΡΚ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα καταλλάβουν τα πάντα . ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ . ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πακιατανοί λαθρομετανάστες στην Καλαμάτα λήστευσαν αστυνομικό τον έκαναν μαύρο στο ξύλο του πήραν δακτυλίδι , χρυσή αλυσίδα με Σταυρό και το πορτοφόλι . Ο αστυνομικός ΄εντρομος φώναζε βοήθεια τρέχοντας ..... Έπειτα οι λαθρο πήθικοι πλάκωσαν στο ξύλο Ελληνόπουλα γιατί τους κοίταξαν στραβά . Που είσαι ρε ΧΑΤΖΙΑΤΖΑΡΗ ΒΡΩΜΕΡΕ Τσίπρα να δεις τα χάλια σου . ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή