Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ Ο ...ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! 
Πρόκειται για έναν ακόμη ολετήρα! Ο δήθεν πατριώτης-διαπραγματευτής βγάζει στο σφυρί τον ΟΛΠ παρά τις αντιδράσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Δρίτσα, ενώ έπεται συνέχεια με άλλα ξεπουλήματα...



"Ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα" είπε ο κ. Βάμβουκας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της Bild  (δείτε εδώ) "Η Ελλάδα έχει στην πραγματικότητα χρεοκοπήσει"   τόνισε ο καθηγητής οικονομολογίας δείχνοντας ότι ο ρόλος του πρωθυπουργού είναι τουλάχιστον ύποπτος.. Σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων και όχι των Ελλήνων. 
Αν λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας φέρει στη Βουλή μια συμφωνία από τους εταίρους, θα είναι συμφωνία υπέρ των τραπεζιτών και των εκβιαστών της ΕΕ! Συμφωνία που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία, που αυξάνει τους φόρους ,έσω της αύξησης του ΦΠΑ αποτελούν μαχαίρι στην καρδιά του ελληνισμού! 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή