Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!

Ο Τσίπρας στον οποίο ο Γιούνκερ έδεσε τη γραβάτα, έκαναν καλαμπούρια μεταξύ τους, τα βρήκε με τους δανειστές/οικονομικούς δολοφόνους της...

χώρας. Μάλιστα, φέρνει τη συμφωνία καιλέει στους βουλευτές του όσο και στους βουλευτές των ΑΝΕΛ ή ψηφίζετε τη συμφωνία ή αν δεν την ψηφίσετε πάμε σε εκλογές. Και όπως γράφει η Real News οι εκλογές θα είναι με λίστα! Δηλ. όσοι δεν ψηφίσουν θα αποχαιρετίσουν την επόμενη βουλή μια καιθα τους τιμιρήσει ο Τσίπρας!
Θέατρο σκιών ο Καραγκιόζης! Ό,τι έκανε ο Σαμαράς  που από αντιμνημονιακός το γύρισε υπερ-μνημονιακός, διαγράφοντας τον ένα μετά τον άλλο τους βουλευτές που δεν ψήφιζαν τη συμφωνία, έτσι και ο Τσίπρας σήμερα! Θα διαγάψει ή θα αποκλείσει από το επόμενο ψηφοδέλτιο όσους δεν ψηφίσουν τη συμφωνία με τους δανειστές! 
Εν τω μεταξύ, όπως γράφει το wifinews.gr, αν εμφανιστούν 10 με 15 διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο.
Σε αυτή την περίπτωση ο Τσίπρας θα πρέπει να συνεχίσει τη διακυβέρνηση της χώρας με άλλο σχήμα... θα πρέπει δηλαδή να συνεργαστεί τουλάχιστον με το Ποτάμι, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν το θέλει αφού το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με το μιντιακό σύστημα εξουσίας.
Το μήνυμα που έχει στείλει στο εσωτερικό του κόμματος είναι το ακόλουθο: «Ή ψηφίζετε το νομοσχέδιο ή πάω σε εκλογές άμεσα... Εγώ δεν συνεργάζομαι με μνημονιακούς».
Το σενάριο των εκλογών είναι πολύ ισχυρό και όπως σας έχουμε αποκαλύψει η ημερομηνία που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η 21 Ιουνίου.
Πάντως οι πιέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Τσίπρας για κυβέρνηση ειδικού σκοπού είναι τεράστιες. Ένας ένας οι μνημονιακοί θύλακες με άρθρα τους και με παρεμβάσεις τους παρακινούν προς αυτή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου