Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

Υπάρχουν  γενικώς πολλά είδη τουριστών από όλες τις ηλικίες,  στις μέρες όμως  εφευρέθηκε και ένα ακόμη είδος τουριστών, οι οποίοι έχουν  μία ροπή στον πληρωμένο έρωτα...

Αναφέρουμε τα παραπάνω για να μπούμε στο κλίμα της επόμενης είδησης που αφορά τον αποκαλούμενο « σεξοτουρισμό». Ένα  είδος « τουρισμού», ο οποίος συνδέεται με τις άνομες και αχαλίνωτες διαστροφές του σημερινού ανθρώπου .
Ουκρανοί δημοσιογράφοι λοιπόν, έκρουσαν  τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με την εισβολή χιλιάδων Τούρκων τουριστών στην πόλη Lviv. Μια πόλη που ευρίσκεται κοντά στα σύνορα με Πολωνία , Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία , στα δυτικά της χώρας.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών Μαΐου, σύμφωνα με το δημοσίευμα  του ουκρανικού τύπου την  πόλη επισκέφθηκαν 200.000 επισκέπτες. Η αύξηση των Τούρκων τουριστών έφτασε το απίστευτο ποσοστό του  82%. Αλλά αντί της χαράς για  την είσπραξη συναλλάγματος των ξένων επισκεπτών στην πρωτεύουσα της Γαλικίας, οι δημοσιογράφοι εκφράζουν τις έντονες  ανησυχίες τους. Σύμφωνα με το κέντρο παροχής τουριστικών πληροφοριών, οι Τούρκοι μεταβαίνουν  στην πόλη όχι για να δουν τα αξιοθέατα ή να ψωνίσουν στην πλατεία  αγοράς, αλλά για φθηνές  υπηρεσίες «πληρωμένου έρωτα».
Πολλές γυναίκες στην πόλη του  Lviv είναι « εύκολα προσβάσιμες», σε νυχτερινά κέντρα και άλλου τύπου καταστήματα για υπηρεσίες « άλλου τύπου». Τα χρήματα για τις υπηρεσίες (τιμές ανά ώρα  $ 100-150). Το  99% των Τούρκων τουριστών ,  έρχονται στην πόλη για «ελεύθερο σεξ».
Οι «γείτονες» μάλιστα προτιμούν , σύμφωνα με τους δημοσιογράφους τις ξανθιές.
Τέτοιες παρατηρήσεις έκαναν οι δημοσιογράφοι  κατά τη διάρκεια της δικής της έρευνας. Πήγαν σε ένα από τα δημοφιλή μπαρ του  Lviv, όπου οι Τούρκοι τουρίστες παρακολουθούσαν στριπτίζ , και είχαν στα χέρια τους ένα τιμοκατάλογο στα αγγλικά και τα ουκρανικά.  Όπως αποδείχθηκε, αυτός δεν ήταν κατάλογος  τροφίμων και τιμών, αλλά διάφορα είδη  στριπτίζ, με πλούσια εικονογράφηση και  φωτογραφίες.
Σημειώνεται ότι η  αύξηση της πορνείας και του σεξουαλικού τουρισμού, από Τούρκους στο Lviv, εμφανίσθηκε αρχικά  κατά την διάρκεια των αγώνων του UEFA European Football Championship το 2010.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, ο άνθρωπος ο οποίος δεν έχει ηθικούς φραγμούς είναι πιο επικίνδυνος από τα άγρια σαρκοβόρα ζώα της ζούγκλας. Ο σεξοτουρισμός είναι ένα «φρούτο» της εποχής μας, το οποίο  αποτελεί μια ανθρώπινη διαστροφή, η οποία εκμεταλλεύεται άλλους ανθρώπους με χαμηλές ηθικές αντιστάσεις και ανάγκες.
Μάλιστα παρόμοια παραδείγματα είχαμε και στην χώρα μας σε Κρήτη και Μύκονο με διάφορα κρουαζιερόπλοια της » χαράς»  και ζευγάρια  ανταλλαγής συντρόφων,  και άλλα τέτοια,  που μας παραπέμπουν στην εποχή της Ρώμης ….
Η Ουκρανία  είναι μία χώρα που υπάρχει πείνα, ανέχεια φτώχεια, την οποία εκμεταλλεύονται κάποιοι για να «διασκεδάσουν».

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου