Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!! ΔΕΙΤΕ...

Πριν από λίγα λεπτά παρουσιάστηκε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ το πλαίσιο των νέων φορολογικών μέτρων-φωτιά που έρχονται σε βάρος του λαού. 
Δείτε ορισμένα: 


* Αύξηση έκτακτης εισφοράς 30% σε όσους έχουν εισόδημα από 30.000 € έως 50.000 € και πάνω
* Διατήρηση ΕΝΦΙΑ για το 2015
* Αναπροσαρμογή Αντικ. Αξιών από τον Ιούνιο του 2015
* Διατήρηση αφορολόγητου 12.000 € για φετινά εισοδήματα
* Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ που θα κυμανθεί στο 15-16% εξαιρουμένων των φαρμάκων. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μεγάλη αύξηση σε τρόφιμα, λογαριασμούς ΔΕΗ κ.λ.π.

Η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία ακολουθεί πιστά τα μνημόνια της προηγούμενης κυβέρνησης και δηλώνει κάθε στιγμή ότι θα είναι συνεπής μέχρι κεραίας στι δανειακές της υποχρεώσεις, θα τσακίσει τον κοσμάκη στους φόρους!  

3 σχόλια:

  1. ΤΟ 50% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΣΤΟΝ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ .

    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ.

    ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΚΑΥΛΩΝΩ" , "ΞΕΣΚΙΖΩ" ,"ΠΗΔΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΒΡΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ . Και η ΝΔ τα ίδια σκατά είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοι εχουν ρε εισοδημα 30000 και πανω θαμας τρελανετε εδω παμε στα σισιτια και στα αποφαγια μακαρι να ειχα κιεγω εισοδημα 300000 και ασ μου περναν τα μισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή