Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

"ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ GAY ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙ!

Η ελληνική κοινωνία έχει αλλάξει! Αυτό είναι μια διαπίστωση η οποία προκύπτει μέσα από τη σωρεία υποστηρικτικών σχολίων για τη μαθητική θεατρική παράσταση του 1ου Λυκείου Χολαργού την οποία ανέβασαν μαθητές και παρουσιάζουν ως κοινωνικό ρατσισμό την μη αποδοχή υιοθεσίας παιδιών από gay γονείς!
Με άλλα λόγια, αυτό που προκύπτει από τα δεκάδες σχόλια, είναι ότι η κοινωνία οφείλει να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι gay γονείς μπορούν να υιοθετούν και να ανατρέφουν παιδιά! 
Όπως φαίνεται από τα δεκάδες σχόλια που αναρτήθηκαν κάτω από το...


ρεπορτάζ μας, πολλοί μα πάρα πολλοί Έλληνες έχουν αλλάξει άρδην απόψεις για το θέμα και συντάσσονται πλέον με την άποψη ότι οι gay μπορούν να είναι εξίσου καλοί γονείς και συνεπώς μπορούν άνετα να υιοθετούν παιδιά!
Δείτε μια σταχυολόγηση σχολίων που έχουμε κάνει και θα καταλάβετε πώς έχει πλέον διαμορφωθεί το status της ελληνικής κοινωνίας! 

1.     Θα κάνουμε παιδιά τικιτάνγκες ; Τέλος τα παραμύθια ,εμείς δεν λέμε ότι δεν συμβαίνουν στη καθημερινή ζωή των ανθρώπων όλα αυτά τα ανώμαλα αλλά όχι και να επικροτούμε την ανωμαλία.

2.     ειστε γελοιοι, ειμαστε 18 χρονων και δεν εχουμε τις αποψεις σας. δεν εχουμε προβλημα με τους ομοφιλόφιλους γονεις, σιγουρα ειναι κατι πιο σπανιο αλλα δεν ειναι κατι κακο. ενας ανθρωπος δεν κρινεται απο το φυλο του, και ενας γονεας δεν κρινεται απο το αν ειναι γκει ή στρειτ. οποιος "ενοχλημενος" εχει προβλημα με αυτη την παρασταση ας ερθει στην αποφοιτηση του σχολειου να εξηγησει τους λογους για τους οποιους του φαινεται τοσο μεγαλο ζητημα το γεγονος οτι τα παιδια δεν ειναι ομοφοβικα και προκατειλημμενα. γουρουνια νεοελληνες φασιστες κομπλεξικοι. αν τα παιδια σας σας πουν οτι ειναι γκει δηλαδη θα παψετε να τα αγαπατε;

 

3.     Οι γκει, περα απ το να "χαλανε την αισθητικη σου", δεν σε επιρρεαζουν περαν αυτου, ουτε αμεσα, ουτε εμμεσα. Κ συ μπορει να χαλας την αισθητικη του απεναντι σου. Ποιο ειναι το ποιο λογικο. Να σε αποδεχτει κ απλα να μην σε ενστερνιζεται, η μηπως να εξαφανιστεις απο προσωπου γης;
Επισης πιστεψε με, τα παιδακια που μεγαλωνουν με γκει γονεις, μια χαρα ευτυχισμενα γινονται, κ "νορμαλ" για τα δικα σου δεδομενα. 

Λιγη μορφωση κ ανοιχτο μυαλο δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Ευχαριστω :)

4.   Αυτός χαλάει τη δική μου αισθητική γιατί απλά εγώ είμαι ο κανονικός και αυτός είναι ο ανώμαλος , το κατάλαβες ; 
Άντε μπράβο μάθατε τώρα όλοι να μιλάτε για την διαφορετικότητα και να θέλετε και από πάνω να μας πείτε ότι οι κανονικοί είναι ανώμαλοι και χαλάμε και την αισθητική των ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών. 

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ , ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ !
Και άκου να σου πω και κάτι άλλο σκατόβλαχε ή σκατόβλαχα που το παίζεις και προοδευτικός ή προοδευτική , οι κανονικοί γονείς , οι άντρες μαζί με τις γυναίκες τους δηλαδή και μορφωμένοι είναι και ανοιχτόμυαλοι. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ . 

5.     Το συνειδητοποιεις οτι εισαι ο μοναδικος που βριζει, ετσι;
Ξερεις τι δειχνει αυτο; Ισως οτι εισαι λιγο, εως πολυ, αμορφωτος.
Επισης η ομοφυλοφιλια ειναι ακρως φυσιολογικο κ φυσικο, μιας κ συνανταται σε ολο το ζωικο βασιλειο. Στα ζωα. Που δεν τιθεται θεμα αρρωστημενου μυαλου, αλλα ενστικτου.
Και ναι φιλτατε. Απολυτως φυσιολογικα κ υγιεστατα ειναι τα παιδακια με γκει γονεις. Ψαξου πρωτα πριν το ακυρωσεις.
Δεν συνεχιζω αλλο, αρκετα ασχοληθικα. Ακρη με κλειστα μυαλα που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βριζουν οτιδηποτε δεν τους ταιριαζει, δε θα βγαλω. Καληνυχτα, κ καλα μυαλα

 

6.     Καλά δεν ντρέπεστε λίγο που αντί να επιδοκιμάζετε την έστω μικρή υποστήριξη αυτής της προσπάθειας θέλετε να τη καταδικάσετε τόσο εντονα,σε σημείο που και οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να απολογηθουν; Δηλαδή, κατά τη γνώμη σας η προβολή ενός ομοφυλοφιλικου ζευγαριού θα στερήσει την αγνότητα στις ψυχές των παιδιών σας; Δε με διαφέρει αν πρόκειται για ενα φαινόμενο το οποίο εσείς προσωπικα αποδοκιμαζετε. Από τη στιγμή που ειναι κομμάτι της συγχρονης κοινωνιας οφείλετε να το σεβαστείτε διαφορετικά, ναι αυτο σας κάνει ρατσιστή, και μάλιστα παιρνετε στο λαιμό σας και τα παιδιά σας. Αντί να τα βοηθάτε να έχουν ένα ανοιχτό μυαλό το οποίο θα τους υποδεικνύει οτι και το διαφορετικό, και αυτό που δεν κατανοουμε απαραιτητα απαιτείται να είναι τουλάχιστον σεβαστό και δικαίωμα του καθενός, θέλετε να τα καταντήσετε σαν τα μούτρα σας.
Δεν περιμένω ότι θα αλλάξω την άποψη κανενός πάνω στο θέμα, εξάλλου δεν βρίσκεις τη χαμένη ανθρωπιά σου σε λιγες σειρές, απλά ήθελα να δηλώσω το αυτονόητο, ότι υπαρχουν καποιοι που η μονη αγανάκτηση που ένιωσαν από αυτο το περιστατικό είναι οταν είδαν την αντιμετώπιση του.

 

7.     ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ , ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. 

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΤΕΣ , ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ Ε ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ! 


ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ . 

ΒΛΗΜΑΤΑ !

8.     Μεσολαβεί υβριστική απάντηση…

9.     Καλη ωρα. Δε με ξερεις καν, αλλα εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι βλαχαδερη παιδοφιλη αδερφαρα.
Ωραιος. Συζητηση χωρις να βριζεις και να κρινεις χωρις να ξερεις εμαθες να κανεις; Μαλλον οχι. Πες μου λοιπον ποιος ειναι ο βλαχος.
Και το συσχετισμο μεταξυ "πουστιδων" κ παιδοφιλων θα καταλαβαινες γιατι τον εκανα αν διαβαζες το απο πανω σχολιο.
Καληνυχτα κ παλι

 

10.εγω θελω να ρωτησω ολους αυτους που ενοχληθηκαν με την παρασταση, αν το παιδι σας οποιοδηποτε φυλου ηταν ομοφιλοφυλο θα το αγαπουσατε λιγοτερο; γιατι αν ισχυει αυτο εχετε αποτυχει πληρως σαν γονεις κι αυτος σας το λεει φοιτητης που βλεπει ατομα στην πιο δημιουργικη τους ηλικια να καταστρεφονται γιατι οι γυρω τους δεν αποδεχονται οτι ειναι διαφορετικοι!

 

11.Αν γινει γκευ το παιδι σου το σκεφτηκες?Τι θα κανεις θα το διωξεις?

 

12.με τους χρυσαυγητες που εχει γεμισει ο παπαγος δεν εχει ασχοληθει κανεις που τραμπουκιζουν κοσμο και προσελκυουν τα νεα παιδια και τους πιπιλιζουν τα μυαλα με μαλακιες και ειναι πραγματικα επικινδυνοι, σας πειραξε μια παρασταση που εκφραζει την μειωνοτητα και ανθρωπους που ειναι δυσκολο να εκφρασουν τις αποψεις τους στην κοινωνια μας! αλλα τετοιοι εισαστε χτυπατε τους αδυναμους! τα παιδια στο λυκειο εχουν το μυαλο και την κριση να φιλτραρουν καποια πραγματα κι εσεις απλα υποτιμαται την νοημοσυνη τους με αυτο τον τροπο!

 

13.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ !!!!!!!!!!! 


ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ .
ΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ; 

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. 

"Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ "

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .
ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ! 


ΒΛΑΧΟΙ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ . 


ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ , ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. 

ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ,ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ,ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ.

14.Μου φαίνεται φανερο πια ότι 1-2 άτομα δεν εχουν τίποτα καλύτερο να κανουν παρα μονο να βρουν ευκαιρια να βγαλουν τα απωθημενα τους για τους ομοφυλοφιλους γιατι ετσι τους οριζει το μικρο περιορισμενο μυαλουδακι τους. Εκανα το λαθος και πανω στην αγανακτηση μου γι αυτη την αντιμετωπιση να πεσω στο επιπεδο τους/του σε προηγουμενο σχολιο δινοντας τους/του τροφη για να μου απαντησουν. Λαθος μου. Ωστοσο η "γλαφυρη" περιγραφη που δεχτηκα προς το ατομο μου με εκανε να καταλαβω οτι δεν αξιζει να γραψω ουτε κουβεντα παραπανω.

 


15.               Τώρα ο τύπος κάνει και συσχετισμό ανάμεσα στους χρυσαυγίτες με τους τιτιτάνγκες.

ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ! 


ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ !
"ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ GAY ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ" ; 


ΟΧΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ .
 

8 σχόλια:

  1. "ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ GAY ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙ!

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ :

    ΑΔΕΡΦΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ,
    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ;

    ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πούστρες - Λεσβίες - Παιδεραστές - Παντώς είδους ανώμαλοι και ανώμαλες =

    = ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ,ΚΡΥΦΗΣ Ή ΦΑΝΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια βγάζω το θλιβερό συμπέρασμα ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο....Ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, συμβαίνει γιατί ο Ελληνικός λαός διαβρώθηκε τόσο πολύ και έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που δεν υπάρχει γυρισμός.....Αναμένω τα χειρότερα.....ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ..Τελικά δεν υπάρχει σανίδα σωτηρίας.Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ , ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
      ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ .
      ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ,ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ , ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.
      ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ (ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ .

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ "ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ"

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .
      ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ή ΧΑΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΙΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

      ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Οι απόψεις "του κόσμου" είναι καθαρά θέμα προπαγάνδας. Οι παγκοσμιοποιητές φροντίζουν πρώτα να εδραιώσουν "δημοκρατίες", κατόπιν κάνουν στους πολίτες πλύση εγκεφάλου μέσω των ΜΜΕ και της "εκπαίδευσης" και τέλος κάνουν δημοσκοπήσεις και δημοψηφίσματα παριστάνοντας οτι υπολογίζουν τη γνώμη του κόσμου, ενώ οι ίδιοι την έχουν διαμορφώσει.

    Κάποτε αγανακτούσα αλλά όπως έλεγε ο Επίκτητος, ο καθένας κερδίζει εκεί που προσπαθεί.
    Αφού η ανθρωπότητα ως σύνολο είναι τόσο ανόητη και παρακμιακή ας πάρει αυτό που της αξίζει.

    Το δυστύχημα είναι οτι τις συνέπειες της ανοησίας του συνόλου τις υφίστανται και αυτοί που καταλαβαίνουν ή διαισθάνονται το κακό και διαφωνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ .......ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ .....ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ; ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ" ΚΑΙ " ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ........ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ" ;

    ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΜΕΝΑ......ΚΑΙ ΣΕΝΑ ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

    ΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ !!!!!

    ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !

    ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ .

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Ή ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ .

    ΤΕΛΕΙΑ .

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΜ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ !

    ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΤΙ ;

    ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;

    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΒΡΙΣΩ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν τω μεταξύ ο μαύρος ο αράπης ο ταμ ταμ , της φωτογραφίας , έλεγα ποιον μου θυμίζει ....ποιον που θυμίζει ......και τελικά το βρήκα !
    Τον συγχωρεμένο τον Θείο Ηλία σε μαύρη έκδοση μόνο που ο Θείος δεν ήταν κουνιστός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POIOS EKPAIDEYTIKOS EINAI AYTOS ????TO ONOMA TOY!!!!!FANERA GIA JEREI KAI O KOSMOS ME TI EXOYN NA KANOYN TA PAIDIA TOYS>>>>>>>ONOMA ...ONOMA???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή