Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ SIEMENS!

Την αυτοκτονία (τουλάχιστον σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις) του 61χρονου Κ.Π., το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε προχωρημένη σήψη σε ερημική τοποθεσία της Ανω Γλυφάδας, ερευνά η Αστυνομία. Ο..

Κ.Π. φαίνεται ότι αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά με πιστόλι μικρού διαμετρήματος, το οποίο εντόπισε η Αστυνομία μαζί με δύο πλαστικοποιημένα ιδιόχειρα σημειώματα. Στο ένα φέρεται ότι είχε γράψει τα τηλέφωνα επικοινωνίας συγγενών του, καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία (επιγραμματικά, κυρίως οικονομικοί), ενώ στο άλλο περιέγραφε πώς προμηθεύτηκε το πιστόλι από τη μαύρη αγορά στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ.Π. φέρεται ότι υπήρξε (χαμηλόβαθμο) στέλεχος της Siemens και την περίοδο 2007-2008 είχε απασχοληθεί ως μηχανικός της Siemens στον τομέα συντήρησης του πολυσυζητημένου συστήματος C4I, αν και δεν κατηγορήθηκε για κάτι στην πολύκροτη υπόθεση. Ο Κ.Π. Φέρεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι είχε πραγματοποιήσει απόπειρα αυτοκτονίας το 2008 με κατάποση χαπιών, εξαιτίας προσωπικών του οφειλών και οικονομικών προβλημάτων. Τότε το ασθενοφόρο είχε φτάσει στις εγκαταστάσεις της Siemens για να παραλάβει τον παραλίγο αυτόχειρα από το γραφείο του και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Και τότε είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι οι λόγοι που τον οδηγούσαν να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν τα χρέη που αντιμετώπιζε.
Να σημειωθεί πάντως ότι η Αστυνομία μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει κανέναν από τους οικείους του 61χρονου. Το πτώμα του αντίκρισε πεσμένο μπρούμυτα στο έδαφος μια γυναίκα που έκανε τον περίπατό της στο σημείο.
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου