Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

100 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΔΕΧ! Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΝΕΣΤΑΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Θυμάστε την περιβόητη ΑΔΕΧ (Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Χολαργού) που είχε ιδρύσει ο πρώην Δήμαρχος Νικολάου; Ασφαλώς...


γνωρίζετε καλά το Δημοτικό Αναψυκτήριο το οποίο πλέον αποτελεί σημείο κατατεθέν για την πόλη! Η εφημερίδα αυτή στάθηκε απέναντι και εξακολουθεί να διατηρεί τις ενστάσεις της, θερώντας ότι άνοιξε ο δρόμος για τη σταδιακή επέκτασή του σε βάρος του δάσους. Τέλος πάντων, αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι σε εξαιτίας του συγκεκριμένου Δημοτικού αναψυκτηρίου ο Δ. Νικολάου τιμωρήθηκε από το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών  (20-3-2015) με ποινή φυλάκισης 100 ημερών (με αναστολή)! 
Ο λόγος; Παράβαση των διατάξεων του Α.Ν. 690/1945 για μη καταβολή των οφειλόμενων αποδοχών σε απασχολούμενο του κυλικείου!!!
Πρώην υπάλληλος του αναψυκτηρίου μήνυσε τον Δ. Νικολάου και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης: "Με την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου της ΑΔΕΧ...αν και απασχόλησε στην επιχείρηση την.... ως σερβιτόρα από τον Ιούνιο του 2008 έως τις 15/9/2010, δεν κατέβαλε σε αυτήν μέχριι και τις 17-12-2010 το χρηματικό ποσό των 3.960, 93 ευρώ..."
Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι αν και το δικαστήριο έκρινε και καταδίκασε τον κατηγορούμενο "σε ποινή φυλάκισης 100 ημερών και σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ", ο Δ. Νικολάου τη...γλίτωσε. Πώς; Δείτε πιο κάτω:
"Στο σημείο αυτό ο Πλημμελειοδίκης ρώτησε τον παρόντα κατηγορούμενο, εάν έχει έως τώρα καταδικαστεί άλλη φορά και έλαβε αρνητική απάντηση"!!!!!!
Έτσι, ο Εισαγγελέας..."πρότεινε την αναστολή (βάσει δήλωσης του κατηγορουμένου) της εκτέλεσης της ποινής φυλάκισης που επιβλήθηκε..."!!!
Αναρωτηθήκαμε! Δεν τιμωρήθηκε ποτέ ο Δ. Νικολάου; Αθώος και με κατάλευκο ποινικό μητρώο; Μα, πριν από τη συγκεκριμένη δίκη δεν είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 3μηνη φυλάκιση για την υπόθεση του cafe' Tease Plus; 
Εμείς δεν θυμόμαστε καλά ή ο Δ. Νικολάου ξεχνάει τις ποινές του; Κάποιος πρέπει να έχει πάθει αμνησία! Αμνησία που...βγαίνει σε καλό! 

Το δικαστήριο της 20ης Μαρτίου προφανώς ήταν το πρωτόδικο με αποτέλεσμα ο καταδικασθείς να έχει το δικαίωμα της έφεσης σε δεύτερο βαθμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου