Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚOΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ!!!

Ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας...

δυνατός πυροβολισμός σκόρπισε πανικό σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Μενιδίου. Τι είχε συμβεί; Ένας 28χρονος αστυνομικός επάνω στο χορό τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο κι αυτοκτόνησε, αφήνοντας σε κατάσταση σοκ τους θαμώνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος από την Αρτα, που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Δυτικής Αττικής, τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει πάρα πολύ. «Εδώ κι εβδομάδες δεν έμοιαζε να είναι καλά. Δεν τον αναγνώριζα. Είχε χωρίσει κι από τότε κάθε ημέρα ήταν και χειρότερα, μέχρι που έγινε το κακό», λέει στοprotothema.gr φίλος του 28χρονου.

Με βάση ανθρώπους που τον γνώριζαν ο άτυχος αστυνομικός είχε ερωτευτεί μια κοπέλα από την περιοχή των Αχαρνών. Οι δυο τους ήταν μαζί για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι που η κοπέλα αποφάσισε να τερματίσει τον δεσμό τους. Αυτή της η απόφαση, όμως, δεν βρήκε σύμφωνο και τον 28χρονο. Όσο κι αν προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη δεν ήθελε να γυρίσει πίσω.



Αυτή η γυναίκα είχε γίνει η μόνη του σκέψη. Μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες, όπως λένε στο protothema.gr πηγές που γνώριζαν τον άτυχο αστυνομικό, ο 28χρονος είχε χάσει 15 ολόκληρα κιλά από τη στενοχώρια. Το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να βγει έξω και να διασκεδάσει με την ελπίδα το ποτό κι η μουσική να τον βοηθήσουν να ξεχάσει για λίγο τη μορφή της.

Η μοίρα, εντούτοις, είχε άλλα σχέδια. Το μοιραίο βράδυ ο 28χρονος τηλεφώνησε  στην κοπέλα και την παρακάλεσε να πάει να τον συναντήσει στο μαγαζί που τα έπινε. Εκείνη αρχικά ήταν ανένδοτη, όμως, τελικά ο 28χρονος την έπεισε, λέγοντάς της πως πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθούν, γιατί έχει κάτι πολύ σημαντικό να της δείξει. Μόλις έφτασε στο μαγαζί της ζήτησε να είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνη για ακόμη μία φορά ήταν κάθετη στο να ξαναγίνουν ζευγάρι. «Έλα να σου δείξω τι θα κάνω», φέρεται να της είπε ο 28χρονος κι ελάχιστα λεπτά αργότερα, κινήθηκε προς τον DJ του μαγαζιού και ζήτησε να παίξει ένα τραγούδι. Μόλις η κοπέλα γύρισε την πλάτη της και δεν τον κοίταζε πια τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο κι αυτοκτόνησε. Ο θάνατος τον βρήκε να χορεύει το τραγούδι «Ελεγα» του Χρήστου Χολίδη.



Μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού λένε: «Ελεγα θα σβήσω το όνομά σου. Ελεγα θα φύγω μακριά σου. Τίποτα δεν έγινε απ’ αυτά. Ελεγα πως θα σε ξεπεράσω, σ' άλλες αγκαλιές θα σε ξεχάσω. Μόνο εσύ υπάρχεις τελικά. Δεν κατάφερα να αλλάξω ουρανό ούτε και να πάψω να πονώ. Όλα εσένα μου θυμίζουνε, όπου πάω είσαι εσύ. Η ζωή μου ό,τι κι αν κάνω είσαι εσύ».

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αττικό νοσοκομείο περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία πνοή του. 




Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου