Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΒΗΜΑ Ν' ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΣΤΡΙΜΩΧΝΑΜΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Τον Γενάρη του 2013 δίναμε βήμα  στον Αρτέμη Σώρρα (του δώσαμε και άλλες φορές) για να ανοίξει τα χαρτιά του στον ελληνικό λαό αναφορικά με τα περιβόητα 600 δις δολάρια που έλεγε ότι πρόσφερε στο ελληνικό κράτος για την απόσβεση του χρέους του! Από τότε πέρασαν δυόμιση...

χρόνια και ο Σώρρας...χάθηκε από το προσκήνιο και μαζί έγιναν σκόνη και τα... χρήματα! Όπως τελικά απεφάνθη το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τα περίφημα "ομόλογα" των 600 δις ήταν «προϊόν απάτης» ενώ συνέστησε στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Η ελληνική πλευρά δεν επικοινώνησε με καμία διωκτική αρχή, γεγονός που γεννά ερωτηματικά. Μήπως ο Σώρρας κρατά στοιχεία στα χέρια του και έχει "δεμένο το ελληνικό κράτος"; Μήπως τελικά η όλη υπόθεση δεν είναι τόσο φούσκα για να τον χώσουν στην φυλακή όπως έκαναν για παράδειγμα με τη Χρυσή Αυγή; Μήπως ο Σώρρας μπήκε στο περιθώριο από τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν τη χώρα και τον λαό της σκλαβωμένο; Δυστυχώς τα ερωτήματα αυτά παραμένουν μετέωρα. Θύμα πάντως για μια ακόμη φορά έπεσε ο λαός του οποίου οι όποιες ελπίδες διαψεύστηκαν και πάλι! 
Δείτε τη συνέντευξη που μας είχε δώσει ο Σώρρας, μια συνέντευξη που την είχε χρησιμοποιήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης στους "Πρωταγωνιστές"  πριν κατέβει στην πολιτική με το "Ποτάμι" του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου