Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Παρεμβάσεις-Προτάσεις

Δελτίο Τύπου 67

                                                                                   24 Ιουνίου 2015

Επιστολή προς Πρόεδρο
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
(Στάθμευση-στάση Βεντούρη 22 και 22Α)
Αγαπητή κ. Πρόεδρε,

        Μεταξύ των θεμάτων που έχετε να συζητήσετε στη σημερινή...

σύγκληση της επιτροπής είναι και το θέμα της οδού Βεντούρη 22 και 22Α και αφορά στην άρση της απαγόρευσης της στάθμευσης και στάσης που έχει επιβληθεί ανάμεσα στις ιδιοκτησίες αυτές.
Σήμερα επισκέφθηκα και πάλι την περιοχή αυτή και  διαπίστωσα ότι η στάθμευση και η στάση που έχει απαγορευθεί  στον ενδιάμεσο χώρο είναι εντελώς παράλογη και δεν εξυπηρετεί καμία  απολύτως σκοπιμότητα. Η απόφαση αυτή που τώρα ισχύει είναι λανθασμένη και επιπλέον χάνεται ακόμη μία θέση στάθμευσης στην γειτονιά  που είναι ήδη βεβαρυμμένη λόγω εγγύτητας προς το μετρό.

Κυρία Πρόεδρε και μέλη της Επιτροπής,

έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε το ζήτημα με βάση την πραγματική ανάγκη των κατοίκων της οδού Βεντούρη 22, αλλά και τον ορθολογισμό που στην προκειμένη περίπτωση λέει ότι εφόσον οι ιδιοκτήτες της διεύθυνσης αυτής  δεν ζήτησαν ποτέ αυτή την διευκόλυνση γιατί εμείς ως Δημοτική Αρχή να επιμένουμε. Δεν τη ζήτησαν γιατί δεν έχουν κανένα λόγο για κάτι τέτοιο αφού η είσοδος της Βεντούρη 22 απέχει από την αντίστοιχη της Βεντούρη 22Α  3.90 μέτρα.

Παρά το γεγονός ότι τρέφω ειλικρινή εκτίμηση για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και το έργο που προσφέρει, εντούτοις πιστεύω ότι δεν είναι λογικό να επιμένει στη διατήρηση της απαγόρευσης της στάθμευσης και στάσης.

        Συντάσσομαι και εγώ στο πλευρό των κατοίκων που δίκαια διαμαρτύρονται και παρακαλώ να καταργήσετε, νομίμως αποφασίζοντες, την απαγόρευση της στάθμευσης και στάσης.

        Ευελπιστώ ότι σήμερα θα πάρετε τη σωστή απόφαση.

                               Με Εκτίμηση


Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης


(Παρακαλώ η παρούσα να αναγνωσθεί στα Μέλη της  Επιτροπής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου