Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ "ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

  
                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χολαργός 26-6-2015                         
 Τηλ: 6979-976400/210-6537-395


 e-mail:d.n.nikolaou@hotmail.com

ΘΕΜΑ: KATAΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ «ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 

Με λύπη και απογοήτευση  αντικρίσαμε την επιχωμάτωση των υδάτινων πιδάκων (συντριβανάκια) του διαζώματος της Λεωφόρου Περικλέους.

Η Λεωφόρος Περικλέους αποτελεί πλέον ιστορικό στολίδι της πόλης μας ...

και τα αρχιτεκτονικά της στοιχεία της προσδίνουν εντυπωσιακή και πρωτοποριακή μορφή.

Είναι γεγονός ότι σήμερα η χώρα μας διανύει  μία δύσκολη οικονομική κρίση, όμως η οικονομική επιβάρυνση του Δήμου για την συντήρηση και λειτουργία τους είναι μηδαμινή σε σχέση με τον προϋπολογισμό που αφορά την συντήρηση του πρασίνου. Η κάθε δικαιολογία, ότι θα έχει οικονομικό όφελος ο Δήμος από την κατάργησή τους είναι λίαν επιεικώς ανόητη και ύποπτη.(Θα αποτελέσει ίσως ντόμινο και για άλλες τέτοιου είδους παρεμβάσεις).
Η απόφαση αυτή έχει χαρακτήρα «Τζιχαντιστικής» ενέργειας κατά του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος.

Καλούμε τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο να αποκαταστήσει την παράλογη αυτή ενέργεια και συνιστούμε ότι εφ’ όσον εκείνος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν λόγω κρίσης να κάνουν έργα καλλωπισμού και πρασίνου, τουλάχιστον να φροντίσουν πάση θυσία για την συντήρηση και διατήρηση των υπαρχόντων, που κατασκευάστηκαν  από χρήματα Δημοτών και τους ανήκουν.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Νικολάου

φωτό αρχείου από googlemaps.gr

2 σχόλια:

  1. Περισσότερο λυπάμαι που βλέπω το εμπορικό κέντρο και που κατάντησε,στη φωτογραφία που έχετε βάλει.
    Πραγματικά είναι να κλαίει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έκαναν και προποτζιδικο φατσα κάρτα στο εμπορικό,τι ξεφτίλα....αντι να εχουν ένα μαγαζι "κράχτη" ,που είναι οι παλαιές καλές εποχές του εμπορικού κέντρου που είχε και καλούς εμπόρους και καλά παιδιά;
    Μου λείπει ο Βάσιας ο Καραμάνης, ο Αντώνης ο Μιχαλόπουλος, η Αγγελική και η Ράνια Μήλλα, η Κατερίνα , η Βίκυ.........ο Γιάννης ο Παππιδάκης με το καφέ που είχε στο ισόγειο....τι ωραίες εποχές ....... κρίμα βάρεσε διάλυση το εμπορικό κέντρο εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.Εκτός της κρίσης ,κάποιοι έχουν τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή