Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΝΥΕΙ ΜΜΕ, ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Ή ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/06/2015
Θέμα: Μηνυτήρια αναφορά για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά ΜΜΕ, Ιστοτόπων και Φυσικών Προσώπων.
Κατατέθηκε χθες 15/06 αρμοδίως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, συνοδευόμενη από τον εκ των...

δικηγόρων της κ. Δημήτριο Παπακωσταντόπουλο, μηνυτήρια αναφορά για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορά τις άθλιες, ψευδείς και αστήρικτες διαδόσεις, οτι υπό το πρόσχημα υιοθεσιών αδέσποτων ζώων σε οικογένειες χωρών της Ε.Ε. καταλήγουν αυτά δήθεν για πειραματόζωα, λουκάνικα και εσχάτως σε οίκους ανοχής, κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ, ιστότοπων και φυσικών προσώπων.
Η μηνυτήρια αναφορά είναι η συνέχεια και άλλων ενεργειών, στις οποίες μέχρι τώρα έχουμε προβεί.
Κατά την διάρκεια των νομίμων διαδικασιών κατάθεσης είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ε. Κουτζαμάνη.
Η απίστευτη αυτή ψυχοπαθητικού χαρακτήρα παράνοια είμαστε σίγουροι, οτι θα καταρρεύσει για μια ακόμη φορά, όπως πολλαπλώς έγινε και στο παρελθόν.
Όμως για πρώτη φορά θα κληθούν πλέον επώνυμα αυτά τα 5-6 στο σύνολο της φιλοζωικής κοινότητας άτομα, που εγκληματούν κατά ανθρώπων και ζώων, να αποδείξουν τις κατηγορίες τους, με στοιχεία και όχι με αόριστες συκοφαντίες και γκεμπελικά ψεύδη επιπέδου υποκόσμου.
Και έπεται η συνέχεια.
Ήδη ετοιμάζονται μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση κατά συγκεκριμένων και πάλι ΜΜΕ, ιστότοπων και φυσικών προσώπων.
Σαν Ομοσπονδία δηλώνουμε με πλήρη υπευθυνότητα, ότι θα σταματήσουμε τον δικαστικό μας αγώνα, όταν τα άτομα αυτά θα έχουν πλέον καταδικαστεί.
Στο πλευρό μας στέκονται εκατομμύρια φιλόζωοι πολίτες από Ελλάδα και Ευρώπη.
Και η φωνή των ζώων για τα οποία με κάθε τίμημα δίνουμε τον αγώνα μας.



Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου