Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ… ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής οπτικανθρώπους ο Δημήτρης Αμουργιανός , αντιμετώπισε εδώ και 2 μήνες περίπου σοβαρότατο...

πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς ξαναβρίσκει την κανονική του πορεία. Άρχισε πια να πηγαίνει στο κατάστημά του στην Ηλιούπολη.
Συνομιλήσαμε πριν από λίγο μαζί του και το χαρήκαμε. Είναι βέβαια ακόμη στο στάδιο ανάρρωσης, αλλά όντας χαλκέντερος δεν διστάζει ακόμη και το μηχανάκι του να καβαλάει …Γερο-πλάτανος ο Δημήτρης, είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. ΄Ισως από τους ευφυέστερους στην ελληνική οπτική. Με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, και αγάπη τα οπτικά… Έστησε αναρίθμητες οπτικές επιχειρήσεις. Οπτικά καταστήματα και βιοτεχνίες κρυστάλλων..
Διατηρεί ακόμη τη βιοτεχνία alfa-lens ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ.. κι ένα οπτικό στην Ηλιούπολη. Το άλλο στην Αγία Παρασκευή, το έκλεισε πρόσφατα με αφορμή το ξαφνικό επεισόδιο υγείας που του επισυνέβη.


Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων κατορθωμάτων του είναι ο πρώτος Έλλην οπτικός που δημιούργησε αλυσίδα οπτικών καταστημάτων. Είχε στήσει περίπ[ου 17 αν θυμόμαστε καλά …κι όταν ακόμη δεν είχαν ανακαλυφθεί τα λεγόμενα “φραντσάϊζινγκ”. Συδέονταν με στενή φιλία μαζί μας και διετέλεσε αρθρογράφος των περιοδικών μας. Είχε πράγματι δημοσιογραφικό ένστικτο…

 Σου μετέδιδε άψογα την είδηση (αφού πρώτα την ...επεσήμανε...) και σου υποδείκνυε και τον τίτλο, που πάντα ήταν και είναι εύστοχος.ΣΚΕΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ!

Διετέλεσε δε και μέλος του Δ.Σ της ΠΕΟΟ και υπήρξε αυτόβουλος διώκτης των παρανόμων ειδικά εκείνων που πωλούσαν γυαλιά στην Ομόνοια και πέριξ. Φώναζε την αστυνομία και στο πι-και φι έκανε κατασχέσεις των παρανόμων…ΑΥΤΟΣ είναι ο Δημήτρης Αμουργιανός ένας πολυεπίπεδα ωραίος οπτικός. Ο Θεός να τον έχει καλά και σύντομα Δημήτρη …τελείως περαστικά... για να φάμε καμιά...μπριζόλα... στο Λακο Ντι Ματζόρε του Μιλάνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου