Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: "ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ..." ΒΙΝΤΕΟ

  • Στιγμιότυπο από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος (στο κέντρο ο μουσουλμάνος από το Κόσοβο Αμπού Μουκάτιλ)
Απειλητικά μηνύματα εναντίον «όσων λατρεύουν άλλους θεούς και όχι τον Αλλάχ» και ζουν στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στην πΓΔΜ, και γενικά...

στα Βαλκάνια, περιλαμβάνει το «ντοκιμαντέρ» που κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Στο βίντεο οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται «άθεοι» ενώ –μεταξύ άλλων– εμφανίζονται και δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κόσοβο, που έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.
Ο άνδρας από το Κόσοβο με το όνομα Αμπού Μουκάτιλ εμφανίζεται στο 10ο λεπτό του βίντεο να προειδοποιεί τους αλλόθρησκους λέγοντας ότι δεν έχουν ξεχάσει το κακό που έχουν κάνει στους μουσουλμάνους. «Πιστεύετε ότι έχουμε ξεχάσει την εχθρότητά σας απέναντι στον Αλλάχ. Μαύρες μέρες θα έρθουν για σας. Θα φοβάστε να περπατήσετε στους δρόμους. Θα φοβάστε να δουλέψετε. Θα φοβάστε μέσα στα ίδια τα σπίτια σας... Θα σας νικήσουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ. Θα έρθουμε με βόμβες», αναφέρει.
Το βίντεο έχει διάρκεια 20 λεπτά. Άνδρας με βρετανική προφορά μιλάει για την ιστορία των Βαλκανίων και των μουσουλμανικών κοινοτήτων στην περιοχή, ενώ υπάρχουν και αρχειακά πλάνα.
Οι τζιχαντιστές προτρέπουν όσους δεν μπορούν να πάνε να πολεμήσουν στη γη του Ισλάμ «να επιτεθούν στους δικτάτορες σε Κόσοβο, Αλβανία, πΓΔΜ και στους στρατούς τους». Αν μπορείτε, λένε, βάλτε εκρηκτικά στα αυτοκίνητα, στα σπίτια τους ή δηλητήριο στο φαγητό τους και αφήστε τους να πεθάνουν.
Την ίδια ώρα νεαρή δημοσιογράφος του δικτύου News 24 των Τιράνων που έχει ασχοληθεί με το θέμα της στρατολόγησης νεαρών Αλβανών μουσουλμάνων για να πολεμήσουν στη Συρία, δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στο Facebook. «Θα πρέπει να πληρώσεις», έγραφε ο αποστολέας που φέρεται να είναι ένας Αλβανός μουσουλμάνος ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού μίσους. 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:
pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου