Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ!!!

Ο άντρας που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία με το κοφτερό βλέμμα και το ανθρώπινο κεφάλι στο πιάτο λέγεται Sergio Canavero και ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει μεταμόσχευση κεφαλιού σε άλλο σώμα! Δικαίως λοιπόν του έχουν δώσει το παρατσούκλι "Δόκτωρ Φραγκεστάιν"!

Ο 30χρονος, γενναίος  Ρώσος Valery Spiridonov που πάσχει από μια...



ασθένεια που τον έχει αφήσει παράλυτο, δέχθηκε να γίνει το πειραματόζωο και έσπευσε στην Αμερική να συναντήσει τον Ιταλό νευροχειρουργό που σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, θα του χαρίσει ένα νέο σώμα.


Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την προσπάθεια του γιατρού λέγοντας πως η μεταμόσχευση κεφαλιού είναι μια πολύ σύνθετη λειτουργία για να πετύχει και να λειτουργήσει...

Ο 30χρονος από την πλευρά του χαρακτηρίστικε από κάποιους γενναίος και από κάποιους άλλους, τρελός. Προς το παρόν θα συναντήσει τον γιατρό που δηλώνει ότι το 2017 θα είναι σε θέση να κάνει την μεταμόσχευση..

tlife.gr

4 σχόλια:

  1. Όπως ακριβώς το είχα πει!
    Ο κος Βραχιολιδης το μονο που έκανε ηταν να με αποκαλέσει ανώνυμο και να υπεκφύγει να απάντηση στην ερώτηση μου για αλλη μια φορά!
    Μάλιστα παίρνει και ένα δασκαλίστικο ύφος και εξηγήσει με στόμφο τις λανθασμένες του απόψεις.
    Απο τα τρία θέματα που του ανέφερα στο σχόλιο μου έκανε σχόλιο μονο στο ένα και αυτο λανθασμένο.
    Ανέφερα την εμπάθεια του προς τον Παπάγο και το οτι δεν αναγνωρίζει και δεν προβάλλει την εξαιρετική δουλειά που γινεται και σε αυτο το σχολείο του δήμου μας και υπερπροβαλλει όλες τις ενέργειες του Λυκείου Χολαργου.(δεν είπαμε να μην τις προβάλλει αλλα να προβάλλει εξίσου και του Παπαγου!)
    Δεύτερον του απαντηση σε ένα άρθρο του που έλεγε οτι η καθημερινή του Αλαφούζου δεν ασχολείται με τα τοπικά ζητήματα του Παπαγου Χολαργου γιατι ειναι εφημερίδα πανελλαδική ενώ ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ τοπική και φυσικά και αυτο υο σωστότατο επιχείρημα το αγνόησε!
    Τρίτον εξέφρασα τα παραπονα μου για τον τροπο με τον οποίο αρθρογραφεί προσποιούμενος οτι ειναι κάποιος υπάλληλος του ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!
    Εδω μου απάντησε,το μονο στο οποίο ειχε να πει κατι..., και μου ανέφερε μια φράση του Χαριλάου Τρικουπη που αναφέρεται στον εαυτό του σε 1ο πληθυντικό.
    Αν θες να σου εξηγήσω κύριε ΜΑΚΗ η φράση του Τρικουπη ειναι κατι σαν αυτο που λεμε στις μέρες μας τον ήπιαμε.....
    ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΑΟΣ;
    Επίσης αμα θες να δεις το πως θα χρησιμοποιείς το 1ο πληθυντικό για τον ευτο σου δες λιγο πιο πάνω στο σχόλιο μου που λεω "δεν είπαμε"
    Ετσι χρησιμοποιείται οχι δεν ειπε ο καλύτερος απο όλους ομορφότερος και εξυπνότερος εκδότης της εφιμεριδας μας......
    Για να σε δω τωρα θα απαντήσεις;
    Και αν απαντήσεις θα τιμήσεις τα παντελόνια σου και να αναφερθείς στα ερωτήματα που σου θέτω ή θα αρχίσεις παλι να λες εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν σου μιλάω.....σαν παιδί δημοτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν συνεχίσεις να κάνεις copy-paste το σχόλιό σου θα βάλω φραγή σε όλα τα σχόλια. Και αυτό εξαιτίας σου. Το πρόβλημά σου είναι καθαρά ψυχιατρικής φύσεως και δεν μπορώ εγώ να σου το λύσω. Μπορώ όμως να σου δώσω το πιο κάτω τηλέφωνο που είναι ψυχιάτρου 6939966841. Να πάς να σε εξετάσει και σου εγγυώμαι ένα πράγμα: σου πληρώνω εγώ την επίσκεψη και τη θεραπεία που θα σου δώσει. Δεν πειράζει και ΕΟΠΥΥ να μην έχεις σού καλύπτω τα έξοδα. Αν όμως συνεχίσεις σαν μωρό παιδί να κάνεις copy-paste τα σχόλιά σου σε όλες τις αναρτήσεις, θα με αναγκάσεις να βάλω φραγή σε όλα τα σχόλια! Εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω τώρα έκλασα μέντες. Ανατρίχιασαν τα "μέζεά μου" από το φόβο μου. Όχι ΜΑΚΗΔΕΣ μη μου το κένετε αυτό. Θα χαθούν τόσα αξιόλογα σχόλια. Αυτό είναι το μόνο όπλο σου για να απαντήσεις. Ο φραγμός των σχολίων. Εσύ θες ψυχίατρο όχι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο γιατρός φέρνει στον Μπουτάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή