Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ"! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΩΡΕ;

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Λαφαζάνης αφήνει ...

σαφώς να εννοηθεί ότι οι δανειστές με τα μέτρα που θέλουν να περάσουν από τη Βουλή, θέλουν να τσακίσουν τη χώρα! Το ερώτημα είναι γιατί συνεχίζουν να συζητούν μαζί τους; Και όσο ήταν στην αντιπολίτευση δεν είχαν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με εκβιαστές και οικονομικούς δολοφόνους; 
Κατά τα άλλα ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πώς η έξοδος από το ευρώ δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βιβλική καταστροφή.
«O ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη, αλλά δεν έχει ως επιλογή και την εξόντωση του λαού μας μέσα στην ευρωζώνη. Και αυτή την ώρα ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει για τον τόπο και τον λαό είναι ένα τρίτο μνημόνιο, που με κάθε δυνατό δημοκρατικό τρόπο πρέπει να αποφευχθεί, όσες δυσκολίες και αν έχει ένα τέτοιο εγχείρημα.»
Σε ερώτηση για το τι θα πράξει ο ίδιος αν έρθει μια συμφωνία στη Βουλή, ξεκαθαρίζει ότι «το μεγάλο ερώτημα του κόσμου δεν είναι το τι θα κάνει ο Λαφαζάνης. Είναι αν θα υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς και τι συμφωνία θα είναι αυτή.»
Αναφερόμενος στους αγωγούς ΤΑΡ και Greek Stream, ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι είναι αρκετά συμπληρωματικοί και δίνουν ευκαιρίες και δυνατότητες επιλογών στους καταναλωτές.
«Η αμερικανική θέση ότι δεν χωράνε δύο αγωγοί στη χώρα μας είναι βαθιά λαθεμένη» τονίζει.
πληροφορίες από koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου