Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ "ΛΕΩΦΟΡΟ" ΧΩΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝAΣΤΩΝ!


Τράβαγαν τα μαλλιά τους στελέχη του Δήμου Αθηναίων μόλις έμαθαν την πρόθεση του Δημάρχου

Τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό τα έχουν δει όλα με τις ...


πρωτοβουλίες του Δημάρχου Αθήνας, Γιώργου Καμίνη, κατά του ιστορικού γηπέδου του “τριφυλλιού”, του “Απόστολος Νικολαϊδης”.
Από τις ενέργειες, σε συνεργασία με τον ΟΡΣΑ και το Υπουργείο για τη ψήφιση του Προεδρικού Διατάγματος που δίνει το… δικαίωμα στην κατεδάφιση της Λεωφόρου (σ.σ. ο Ερασιτέχνης έχει καταθέσει προσφυγή στο ΣτΕ), μέχρι τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς στο δημοτικό συμβούλιο, ότι το γήπεδο δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο η τελευταία πληροφορία που έφτασε στα αυτιά των δημοτικών συμβούλων, περί διάθεσης του Δημάρχου να προτείνει τη Λεωφόρο ως χώρο στέγασης των μεταναστών, ξεπερνάει κάθε όριο.
Μάλιστα λέγεται ότι αυτή η “επιθυμία” του κυρίου Καμίνη δεν έχει μείνει μόνο στα… λόγια, αλλά την έχει καταθέσει επισήμως στο αρμόδιο Υπουργείο, οριοθετώντας τον χώρο στις οδούς που περικλείουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μια πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί!
Ωστόσο ακόμη και εάν μιλάμε για πρόθεση ή για μία “καφενειακή συζήτηση” του Δημάρχου με συνεργάτες του, είναι ένα κακόγουστο αστείο προς τον  ελληνικό σύλλογο και φυσικά τον κορυφαίο εκπρόσωπο της Αθήνας και από έναν άνθρωπο, που “βαφτίστηκε” εν μια νυκτί Παναθηναϊκός και έτρεξε να εγγραφεί μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και μάλιστα από τα ιδρυτικά στελέχη.
Άλλωστε όπως είναι προφανές κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ, είτε το γήπεδο είναι ενεργό (όπως είναι τώρα), είτε μελλοντικά, εάν οι “πράσινοι” επέλεγαν για τον άλφα ή βήτα λόγο να “μετακομίσουν”.
 paradrasi.gr

2 σχόλια:

  1. Γίωργο Καμίνη καταρχήν είσαι παράνομος Δήμαρχος. Δεν είσαι Δήμαρχος Αθηναίων. Είσαι λαθροδήμαρχος μόνο των λαθροέποικων που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα, δεν σε ψήφισαν οι Έλληνες Αθηναίοι Δημότες για Δήμαρχο Αθηναίων, είσαι ψευτοδήμαρχος με νοθεία που έδωσε εντολή ο Αντώνης Σαμαράς για να μην βγει ο πραγματικός Δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης που είναι παράνομα προφυλακισμένος όπως όλοι της Χρυσής Αυγής με εντολή Αντώνη Σαμαρά!

    Ο πραγματικός Δήμαρχος Αθηναίων είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Να το ξέρεις παράνομε λαθροδήμαρχε Γιώργο Καμίνη γιατί ποτέ δεν είσαι Δήμαρχος Αθηναίων! Γιώργο Καμίνη είσαι ένα ανθελληνικό προδοτικό σιχαμερό φασιστικό σκουλήκι!

    Λαθροδήμαρχε Γιώργο Καμίνη το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» που είναι η έδρα του Παναθηναϊκού δεν θα γίνει η χαβούζα, ο βόθρος των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών επειδή είσαι κομπλεξικός, αρρωστημένος, προβληματικός, ανθέλληνας, προδότης, αντίχριστος, μασόνος, νεοταξίτης και πισωγυριστρούλης που προκαλείς αηδία και εμετό σε όλους εμάς τους Έλληνες!

    Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης» το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα ανακαινιστεί για να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός για τον κόσμο και όχι για σένα παράνομε, σιχαμερέ, κτηνάνθρωπε, φίλε των λαθροέποικών και των γκέι παράνομε Δήμαρχε Γιώργο Καμίνη που με εντολή Αντώνη Σαμαρά είσαι παράνομος Δήμαρχος Αθηναίων!

    Εύχομαι παράνομε Δήμαρχε Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να πάθεις καρκίνο-γάγγραινα-σηψαιμία και να μας αφήσεις σύντομα χρόνους! Μόλις μας αφήσεις χρόνους θα πανηγυρίσω με όλη μου την δύναμη!

    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμινάκο ρώτησες τον ψηλό στον Παναθηναϊκό αν θέλει να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στην Λεωφόρο χώρος στέγασης για λαθρομετανάστες;

    Καμινάκο να ξέρεις ότι κουμάντο σε όλη την Αθήνα και στον ΠΑΟ κάνει ο ψηλός. Αυτός αποφασίζει για όλα το τι θα γίνεται.

    Να το ξέρεις καλά Αμήν Καμινάκο λαθροδημαρχούλη. Να μην λες τέτοιες μπαρούφες για το γήπεδο του ΠΑΟ. Δεν έχεις καμία επιρροή και δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή