Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με το υλικό...


που πρόσφατα αποκαλύφθηκε μέσω της εκπομπή "Η Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη, στριμώχνουν πολύ άσχημα τόσο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού όσο και την ίδια την ομάδα, της οποίας το μέλλον το ευρωπαϊκό αλλά και εντός της χώρας είναι αβέβαιο. Αν για παράδειγμα αποδειχτεί ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πρωταθλήματα μέσω της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, τότε η ομάδα μπορεί να κινδυνέψει και με πτώση κατηγορίας! 
Ιδού με ποιες κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
- Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης
- Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή
- Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη καθώς και απάτη. 

Με δεδομένο ότι ο Μαρινάκης αρνείται να εγκαταλείψει τη θέση του Προέδρου της ομάδας, σε αντίθεση με την απόφαση του δικαστηρίου, καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το μέλλος του Συλλόγου του!

2 σχόλια:

  1. Μη γραφετε ακυρα πραματα ρε παιδια. Η ποινικη δικαιοσυνη τιμωρει προσωπα και οχι ομαδες. Αυτο μονο η αθλητικη δικαιοσυνη το πραττει και προς στιγμην δεν φαινεται το παραμικρο. Ακομα δεν εχει γινει δικη και αν θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή