Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ! ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: "ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ...ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΜΕΡΙΑ"!!!

Ο "βομβαρδισμός" και η πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και τους...

δημοσιογράφους που έχουν "στρατολογηθεί" υπέρ του ευρώ και κατά της δραχμής, θα λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ήδη, ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι "θα απευθυνθούμε στον λαό εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους". Αυτό σημαίνει ότι ο λαός θα κληθεί με εκλογές ή με δημοψήφισμα να ψηφίσει υπέρ της συνέχισης των μνημονίων ή όχι. Θα επανέλθει όμως το δίλημμα ευρώ=σωτηρία και δραχμή=καταστροφή. Το ...χαλί θα το στρώσουν τα ΜΜΕ και οι... στρατολογημένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι με πλύση εγκεφάλου θα στείλουν τον λαό στις κάλπες να αποφασίσει τη συνέχιση της σφαγής του! Θα σταλεί δηλ. ο λαός ως πρόβατο να ψηφίσει υπέρ της συνέχισης των μνημονίων ως ...σωτήριας λύσης! Η πλύση εγκεφάλου ότι "η δραχμή θα φέρει την καταστροφή" θα έχει συντελεστεί από τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους. 
Διαβάστε πώς ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος (Blu Sky) ξεκίνησε την πλύση εγκεφάλου μέσα από το facebook και βεβαίως από το κανάλι του. 
Πιο κάτω δείτε τι του απαντάμε εμείς:

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας, ο επικεφαλής του 
κινήματος γιά την επιστροφή στη δραχμή, παραδέχθηκε σήμερα ευθαρσώς κι ειλικρινώς σε συνέντευξη του στο αμερικανικό περιοδικό "Jacobin" ότι εφόσον επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα θα επιβληθεί γιά χρόνο πολύ κι απροσδιόριστο σε όλους τους έλληνες, χωρίς εξαίρεση, δελτίο στα τρόφιμα, στο πετρέλαιο, στα φάρμακα. Δεν νομίζω ότι πλέον μπορεί να μένει οποιαδήποτε απορία στους οπαδούς της δραχμής τι καταστροφικές συνέπειες θα είχε κάτι τέτοιο. Εγώ πάντως επειδή θέλω μιά Ελλάδα πλούσια κι ισχυρή, αρνούμαι να γίνουμε Βενεζουέλα, Κούβα η Βόρειος Κορέα, θα αγωνισθώ γιά να μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ευρώ. Οσοι θέλουν να ζήσουν με δελτίο, με μαυραγορίτες, με ακατάσχετο πληθωρισμό, να πάνε κατά Ζιμπάμπουε μεριά. Η Ελλάδα δεν τους σηκώνει κι ούτε τους αποδέχεται...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:
Γιάννη Λοβέρδο, προφανώς και ανήκεις σε αυτούς που θέλουν τη χώρα δεμένη στο άρμα των τοκογλύφων. Να δίνουμε στους οικονομικούς δολοφόνους μας το δικαίωμα να κατατρώγουν τις σάρκες του λαού, να ξεδοντιάζουν τη χώρα από τον δημόσιο πλούτο της και το παραγωγικό της δυναμικό και ταυτόχρονα να ρίχνουν το ανάθεμα στη δραχμή ως την αιτία των μεγάλων επερχόμενων δεινών! Τοκογλύφοι και ντόπιοι βαστάζοι τους, ως ένα σώμα κατά της δραχμής! Του... εικονικού εχθρού της χώρας! Προφανώς και χρειάζονται θυσίες για να γυρίσουμε στη δραχμή και να πάρει η οικονομία μπρος. Με τους τοκογλύφους όμως πάνω από το κεφάλι μας, η χώρα και το έθνος θα εξαφανιστούν. Αυτό θα το καταλάβεις ναι ή όχι; Πάψτε επιτέλους να πιπιλάτε την ίδια καραμέλα με τον Στουρνάρα και τα άλλα λαμόγια που μας κατέστρεψαν!
Δεν μας είπες, πώς είναι δυνατόν να υπάρξει Ελλάδα "πλούσια και ισχυρή", χωρίς δικό της-εθνικό νόμισμα; Ελλάδα που ζητάει άδεια από τους τοκογλύφους ακόμη και για τα επιδόματα βοήθειας που θέλει να δώσει στους απόρους, Ελλάδα "πλούσια και ισχυρή" που της ζητούν να εξαθλιώσει περαιτέρω τον λαό της και να μειώσει την αμυντική της θωράκιση, ακόμη και να εκκενώσει τα νησιά με λίγους κατοίκους; Αυτή θα είναι η Ελλάδα "πλούσια και ισχυρή"; Να τη...βράσω τέτοια Ελλάδα! Υπόδουλη και ραγιαδίστικη Ελλάδα δεν θέλουμε. Ξέρεις τι μας έμαθαν οι πρόγονοί μας; Καλύτερα μιας ώρας ελεύτερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή! Δεν βλέπεις ότι με τους Μέρκελ, Γιούνκερ, Σόιμπλε και τους άλλους εγκληματίες η Ελλάδα θα μείνει για πάντα σκλαβωμένη;

Τι δούλεμα είναι επιτέλους αυτό από συναδέλφους-δημοσιογράφους; ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου