Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΗ! ΝΤΑΛΙΚΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ!!!

Θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε μόλις στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα μια γυναίκα...

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, νταλίκα παρέσυρε γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεντρικό δρόμο Γρηγορίου Λαμπράκη.
Το σώμα της άτυχης γυναίκας διαμελίστηκε. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση με τους κατοίκους που παρακολούθησαν το θέαμα να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.
- parapolitika.gr, paradrasi.gr

2 σχόλια:

  1. ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ . ΕΧΘΕΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΕΡΤ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ,ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ Η ΕΡΤ Ή ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΕΡΤ.
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΊΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ;
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟ 1981 ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ "ΚΑΦΕΝΕΙΟ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή