Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ" ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤHΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Τους βλέπετε; Είναι Βρετανοί στρατιώτες που έχουν αιματοκυλίσει μαζί με τους Αμερικάνους την Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Είναι αυτοί που έφεραν συμφορά και καταστροφή σε έθνη και αυτοί που προκάλεσαν το κύμα λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη, το συντριπτικό μέρος του οποίου σηκώνει η Πατρίδα μας. Εξαιτίας αυτών των Βρετανών έχουν μετατραπεί σε "χαβούζα" εξαθλιωμένων ανθρώπων τα ελληνικά νησιά. Εξαιτίας τους καταστρέφεται ο ελληνικός τουρισμός. Σήμερα λοιπόν, ο βρωμερός ρόλος των Βρετανών σε βάρος της Ελλάδος...


αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Έχουν επιδοθεί σε μπαράζ δημοσιευμάτων σε βάρος της χώρας μας, για το ότι τα νησιά μας είναι ακατάλληλα για τουρισμό, συστήνοντας στους συμπατριώτες τους αλλά και σε όλους τους Ευρωπαίους να γράψουν στη black list την Ελλάδα από τον χάρτη των διακοπών τους, διότι είναι ακατάλληλος τόπος εξαιτίας των παράνομων μεταναστών (που αυτοί τους έφεραν εδώ)! 
Είναι οι ίδιοι οι Βρετανοί που στους Ολυμπιακούς της Αθήνας είχαν επιδοθεί σε μπαράζ ανθελληνικών δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών ρεπορτάζ κατά της χώρας μας, λέγοντας ότι η Ελλάδα ήταν ακατάλληλη να διοργανώσει τους αγώνες!!! 
Είναι ο ίδιος λαός που έκλεψε τα γλυπτά του Παρθενώνα και αρνείται να τα επιστρέψει στη χώρα μας!  Είναι ένα δόλιο έθνος και το έχει αποδείξει στο διάβα της ιστορίας του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου