Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΣΕ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ...

Το συγκεκριμένο αποτροπιαστικό γεγονός σημειώνεται στα Νέα Μουδανιά. Πριν από μερικά χρόνια ο Πέτρος Καραμανέας στον Χολαργό, είχε καταγγείλει ως ιερόσυλη πράξη το πέταγμα των οστών συγγενή του σε σακκούλες απορριμμάτων.  Όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά οδηγήθηκε στο δικαστήριο μετά από αγωγή του τότε Αντιδημάρχου, όπου και καταδικάστηκε να πληρώσει ως αποζημίωση 12.000 ευρω (αν θυμόμαστε καλά το ποσό τόσο ήταν). 
Δείτε πώς έχει το συμβάνστα Νέα Μουδανιά όπως  το διαβάσαμε στο mikroskopio.gr.

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό καταγράφηκαν στο νεκροταφείο των Νέων Μουδανιών…
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού «TV SUPER Chalkidiki» τα άψυχα σώματα μετά την εκταφή, παραμελούνται ακόμα και σε κάδους απορριμάτων!
Τα οστά νεκρών βρέθηκαν σε διάφορα σημεία γύρω από το νεκροταφείο και μετά από καταγγελίες των πολιτών το θέμα διερευνάται.
Εξίσου σοκαριστικές είναι και οι εικόνες εντός του νεκροταφείου, με οστά, ρούχα και αντικείμενα των νεκρών να βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο, ύστερα από απόφαση εκταφής που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντιδας.
Η απόφαση αυτή αφορά το ειδικό τέλος που θα πρέπει να καταβάλλουν στο Δήμο οι δημότες (10 ευρώ το έτος), ενώ για μη δημότες το «τέλος ταφής» είναι της τάξεως των 1.000 ευρώ!
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «TV SUPER Chalkidiki»:

3 σχόλια:

  1. Είσαι ένας κοινός αλήτης. Ούτε καν ειδήσεις που αφορούν νεκρούς δεν σέβεσαι και συνεχίζεις να βάζεις τις ηλιθιότητές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου είπα να πας σε ψυχίατρο αλλά δεν άκουσες. Γράφε τις παπαριές σου κι εγώ θα τις σβήνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη συνέχισε να γράφεις τέτοιες ειδήσεις, γιατί αυτοί που σε βρίζουν δεν θα έχουν τι να διαβάζουν και θα πεθάνουν από μαράζι. Τους καημενουληδες, τους νικητές Έτσι να τους λες. Έχεις κανένα τηλέφωνο ψυχολόγου, ψυχιάτρου, να τους δώσεις γιατί βρίσκονται στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Να τούς λυπηθεί ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή