Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

"ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"!

Είναι απίστευτα τραγικό και συνάμα εξωφρενικό οτι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έκρυψαν την αλήθεια από τους έλληνες ...

Στη συγκέντρωση που έγινε για το μενουμε Ευρώπη συνέβη το τραγικό δυστύχημα .
Η συρροη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή δεκάδες συνάνθρωποί μας έλληνες έπεσαν μέσα στις σκαλές του μετρό του Συντάγματος .
Το πλήθος μανιασμένο – παθιασμενο και από τον μεγάλο όγκο αδιαφόρησε για τους πεσμένους ελληνες στις σκαλες του μετρό Συντάγματος και άρχισε να στοιβάζεται πάνω του .
Δημιουργήθηκαν στρώματα από ανθρώπους ο ένας πάνω στον άλλον που το επόμενο στρώμα ποδοπατούσε τους άλλους έτσι είχαμε την απίστευτη τραγωδία με δεκάδες πολλούς δεκάδες συνανθρώπους μας οι οποίοι μείνανε και άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά του Συντάγματος .
Η απόδειξη είναι και οι φωτογραφίες .
fobero-egklima-aposiopithike
Που είναι οι σκάλες του Συντάγματος; .
Αυτό που βλέπουμε εδώ στην φωτογραφία είναι το πάνω στρωμά των ανθρώπων που πατάει στα κεφάλια των από κάτω κι από κάτω πατάνε άλλους από κάτω και τα τελευταία 2-3 στρώματα δυστυχώς από τον όγκο και το βάρος των χιλιάδων για να μη πούμε εκατομμύρια ανθρώπων στο Σύνταγμα αφησαν την ψυχη τους εκεί…ξεχασμενη μεσα στον χρονο …και το βαθος των σκαλιων του Συνταγματος!!!! .
Επειδή το θέμα είναι βαθιά συνωμοσιολόγικο και επειδή σίγουρα η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το κρύψει το κατοχικά νέα έχει βάλει τους ερευνητές του να ελέγχουν όλα τα γραφεία κηδειών για το ποιος θα πάρει την μεγάλη παραγγελία κρυφά για τους ανθρώπους που χαθήκανε στις σκάλες του μετρό .
Άλλη πληροφορία δηλώνει ότι χιλιάδες άνθρωποι που έχουνε χάσει και ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους που χαθηκαν στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ πηγαίνοντας στην ασφαλεια η στα υπουργεία να καταγγείλουν την εξαφάνιση των δικων τους ανθρωπων συλλαμβάνονται και στοιβαζονται όλοι σε κρυφά πλοιάρια οπου τους στέλνουμε σε διάφορες χώρες όπως η Ιραν, Ιράκ, Συρία,Πακισταν κοκ
με την δικαιολογία του πακετου ανταλλαγής τουρισμού!!
Το παρόν άρθρο θέλει πολύ ανοιχτό μυαλό για να το κατανοήσεις ελπίζουμε να το έχεις .
 Μυθοπλασία με τάση χιούμορ για την κατάντια της χώρας μου … όπου ευρολιγουριδες και σκηνοθέτες με photoshop πρατουν ιεροσυλια πάνω στις ψυχές όσων συνανθρωπων μου δεν άντεξαν τον εικονικό οικονομικό πόλεμο!

1 σχόλιο:

  1. και οι καμερες που τα τραβουσαν απ τα καναλια κι αυτα Photoshop μαλον θα κουβαλουσαν μαζι τους, εε τι λετε; , μαυρη προπανγαδα μαυρη παρα πληροφορησει δημιουργιας απο κοπροσκυλοκομματοσκυλα με κομματικα _ προσωπικα συμφερωντα απ την παραπληροφορησει σας πραγματικα αηδια το οτι κανετε γενικος ολοι εσεις και το τι αναμεταδιδετε https://www.youtube.com/watch?v=vTm8tsjU4BA

    ΑπάντησηΔιαγραφή