Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ: "ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"!

Με ταχύτητα φωτός ενήργησε η Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κα Παρίση. Δυο ανώνυμα σχόλια τα...

οποία ανήρτησαν ανώνυμοι αναγνώστες, την εκνεύρισαν τόσο, ώστε έστειλε αμέσως μήνυμα στο κινητό του Βραχιολίδη και στο mail της εφημερίδας, για να σβηστούν. Σημείωνε δε χαρακτηριστικά: "Παρακαλώ οι δημοσιεύσεις...όπως κατέβουν από την ιστοσελίδα διότι αποτελούν συκοφαντικά σχόλια. 
Επισης τα στοιχεία να διατηρηθούν προκειμένου να ενημερωθεί γι' αυτά η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, διότι σκοπεύω να κάνω μήνυση"!!!
Τα σχόλια σβήστηκαν μετά από ελάχιστη ώρα και όχι μόνο σβήστηκαν αλλά κρατήθηκαν τα στοιχεία και εστάλησαν στην Αντιδήμαρχο, όπως άλλωστε ζήτησε η ίδια. 
Μάλιστα, ο εκδότης της εφημερίδας μας επισήμανε... "Τα σχόλια διεγράφησαν και στα στέλνω για να κανεις μήνυση! Αν και σύστασή μου είναι να μην σπεύδεις αμέσως στο δικαστήριο, σου τα στέλνω φωτογραφημένα για να κάνεις ό,τι νομίζεις. Δεν έμειναν στον αέρα παρά μερικά λεπτά της ώρας. Κι εκεί που θα πας (δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) το ίδιο θα σου πουν".  
Η απάντηση που ήρθε λίγο μετά από την κα Παρίση ήταν η εξής: "Ευχαριστώ πολύ. Όσο για την δίωξη έχω ήδη μιλήσει μαζί τους"
Μόλις δηλ. της εστάλησαν από μέρους μας τα στοιχεία επικοινώνησε αμέσως με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Ούτε ...γνωστός της να ήταν ο Σφακιανάκης! 
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η κυρία Παρίση έχει προβεί στις διαδικασίες μήνυσης για την αποκάλυψη των ανώνυμων ή του ανώνυμου αρθρογράφου των δύο επίμαχων σχολίων. 
Μια απορία έχουμε εμείς: Στον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο γιατί δεν απάντησε αμέσως, παρά μετά από 2-3 μέρες; Και μάλιστα απάντησε με επιθετικό τρόπο, όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά έψεξε και μας που "κάναμε το λάθος να δημοσιεύσουμε τις ερωτήσεις του πριν διερευνήσουμε την...αξιοπιστία τους"!!!
Ενώ επιδεικνύει τέτοια σπουδή για να μηνύσει έναν ανώνυμο σχολιαστή για ένα σχόλιο που έμεινε στον...αέρα παρά μερικά λεπτά, έχει κάνει το ίδιο προς το κράτος ή την τρόικα, που επί 5 χρόνια έχουν...τσεκουρώσει τη σύνταξη του αξιωματικού-συζύγου της; Ή αυτή την προσβολή, που υπέστησαν όλοι οι αξιωματικοί την...αποδέχθηκε;;;

Τελος, να υπογραμμίσουμε ότι η εφημερίδα μας, όχι μόνον δεν υιοθετεί τα σχόλια των αναγνωστών της, αλλά αποδοκιμάζει όσα σχόλια έχουν υβριστικό ή συκοφαντικό περιεχόμενο! 

7 σχόλια:

  1. Η μήνυση είναι το έσχατο και όχι το καλύτερο μέσο.
    Μπορεί κανείς να ζητήσει την αποκατάσταση της υπόληψης με την απαίτηση της
    συγγνώμης ή να αντιμετωπίσει τα ψεύδη ή τις συκοφαντίες με τον λόγο
    προφορικό ή γραπτό.
    Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου πήρε το αυτί μου σήμερα ότι θα κάνει μήνυση πολίτης μαζί με άλλους στη γειτονιά του εγκαταλελειμμένου σχολείου της οδού Κλειούς 6-8 , προς τον δήμο Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα και στην αντιδήμαρχο πολιτισμού και παιδείας για το αίσχος (το οποίο σημειωτέον είναι διαχρονικό) του σχολείου και της συγκεκριμένης γειτονιάς στο οποίο ευρίσκεται και που ο δήμος δεν έχει επαρκώς σφραγίσει έτσι ώστε να μην εισέρχονται σε αυτό ναρκομανείς, παντώς είδους ζευγάρια και ανώμαλοι ,μαθητές που κάνουν χαβαλέ και πλάκα ενώ κάποιοι εξ αυτών οι οποίοι είναι και αλλοδαποί χασκογελούν με μεγάλη ευκολία πετώντας νεράντζια στους περαστικούς και στα αυτοκίνητα.
    Η αστυνομία και η πυροσβεστική έχει καταγράψει τα συμβάντα.
    Οπότε τα περί μηνύσεων αφήστε τα όλοι και ενσκύψτε στα προβλήματα που υπάρχουν για να τα λύσετε.
    Επιπλέον , να σας ενημερώσω ότι η πόρτα που δήθεν φράζεται από τον δήμο με αλυσίδες στην οδό Κλειούς εδώ και δέκα μέρες έχει ξεχαρβαλωθεί , έχει πέσει με αποτέλεσμα να έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη η πρόσβαση στο χώρο και στο οικοδόμημα.
    Επιπλέον μυρίζει εδώ και μέρες ψοφίμι όλη η περιοχή ,ειδικά όταν περνάει κανείς από την Κλειούς και όταν η θερμοκρασία έχει πιάσει κόκκινο.
    Προτείνω ηρεμία από όλες τις πλευρές και την ανάγκη για δημιουργική και αποτελεσματική δουλειά για την επίλυση των προβλημάτων.

    Επίσης άκουσα ότι συγκεκριμένος συμπολίτης μας είναι έτοιμος να δώσει ονόματα γονέων που δεν μένουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα του 5ου δημοτικού σχολείου αν δεν λυθεί το θέμα άμεσα και στο οποίο έμμεσα ή άμεσα εμπλέκονται αρκετοί φορείς .

    Στις μηνύσεις , η απάντηση γίνεται με μηνύσεις και φαντάζομαι ότι κανείς δεν το θέλει αυτό ειδικά στη κρίσιμη περίοδο που περνάμε γιατί απλά για αυτονόητα πράγματα ,επιβαρύνουμε μια ήδη άσχημη κατάσταση.

    Βέβαια , κατανοώ ότι είναι άλλο πράγμα να είμαστε αυστηροί και άλλο να αρχίζουμε να βρίζουμε (κυρίως άνευ πλάκας) και να χαρακτηρίζουμε άτομα όπου και αν ανήκουν αλλά το να γνωρίζουν κάποια άτομα ότι κάποια άλλα δεν τρώνε "κουτόχορτο" ή "χασισόχορτο" που είναι και της μόδας , είναι σημαντικό για όλες τις πλευρές.

    Εγώ, δεν έχω βρίσει προσωπικά κανέναν με βαρύς χαρακτηρισμούς, είμαι ασφαλώς καυστικός και αυστηρός αλλά μέσα στα πλαίσια του μέτρου ενώ να σας πληροφορήσω ότι έχω υπάρξει και πρόσφατα θύμα χακερισμού στο WiFi μου όπου και αποδεδειγμένα έχουν χρησιμοποιήσει την IP ...μου και στοιχεία μου μία φορά για τραπεζική συναλλαγή και πολλές φορές για σχόλια στο στυλ το δικό μου και αυτό εύκολα το αποδεικνύω και μέσω της Alpha bank και ήδη νας πω ότι το αναγνώρισε η alphabank και μου επέστρεψε χρήματα στον λογαριασμό μου αλλά και εδώ και μία εβδομάδα το ένα lap top μου βρίσκεται για επισκευή και για υποκλοπή στοιχείων της IP μου και όχι μόνο από γνωστό τεχνικό πληροφορικής που πρόσφατα μετακόμισε το καταστημα του στην οδό Αναστάσεως δίπλα από σχολή οδηγών.

    ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ........ΕΠΟΜΕΝΩΣ !

    Λοιπόν αφήστε τις μηνύσεις και τις αρλούμπες και σκύψτε στα προβήματα που είναι σοβαρά και πολλά.

    Όλοι έχουν άσσους στα μανίκια τους .........!

    Εν τω μεταξύ το σχολείο της Κλειούς βρωμάει και ζέχνει ,συνεχίζουν να μπαίνουν ναρκομανείς και ζευγαράκια που επιδίδονται σε άγριο sex όλες τις ώρες του 24ώρου με πιπεράτες ιστορίες να σας λέω.........και δυστυχώς και πολλά παιδιά που ανεβαίνουν μέχρι την ταράτσα και κάνουν ευφάνταστες "μαγκιές" με μεγάλο κίνδυνο να πέσουν και να σκοτωθούν ,να μείνουν ανάπηρα ή να τραυματιστούν σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τέλος να πληροφορήσω εσάς κυρία Παρίση ,ότι μια αυστηρή κριτική και μια έστω και έκφραση ακόμα και ακραίας μορφής παραπόνων , δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση αλλά "καμπανάκι" για όλες τις πλευρές και άρα συμφωνώ με τον πρώτο σχολιαστή ,απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕΞ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ PRIAMOS HOTEL ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ , ΤΟΥ 3ΧΧΧ Ή ΤΟΥ X- DREAM HOTEL ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΥΔΡΑΣ 12 ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι η εν λόγω κυρία θα σκεφτεί ωριμότερα.
    Πάντα σχεδόν η δεύτερη σκέψη είναι φρονιμότερη από την πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα έχει χαθεί , δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και τα κομματόσκυλα αδιαφορούν προκλητικά για τα πάντα . Δεν υπάρχουν Έλληνες σήμερα να σηκώσουν το ανάστημα τους στην καταιγίδα που ισοπεδώνει αυτή την χώρα από άκρη σε άκρη . Η Ιστορία , ο Πολιτισμός , οι Παραδόσεις είναι υπό διωγμόν και η λογοτεχνία του δρόμου μαζί με τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ ξεριζώνουν κάθε τι Ελληνικό . Οι αριστεροί , ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ του Ιμπραήμ Πασά . φέρνουν στον τόπο μας κάθε είδους ξενόφερτη διαστροφή θέλοντας να ξεριζώσουν και το τελευταίο αγριολούλουδο ανδρείας που φύτρωσε σε αυτή την αιματοβαμμένη Γη . ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΨΗΛΑ ...... ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή