Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΛΙΓΟ GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΘΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ"!

Δείτε ανωμαλία και διαστροφή καταμεσής του δρόμου! Αυτή η αηδία...

έλαβε χώραε προχθές στη Θεσσαλονίκη. Στο 4ο gay pride της συμπρωτεύεουσας. Η χώρα μας, το έθνος μας ζει τον απόλυτο ξεπεσμό, τα Σόδομα και Γόμορρα. 
Όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι διαλαλούν το δικαίωμα στην άλλη επιλογή τους! Ποιος αλήθεια τους αποστέρησε από το να ζουν το προσωπικό τους δράμα και εφιαλτη; Το να απαιτούν όμως με πάρτυ και καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τη διαστροφή τους να την περάσουν σε μια ολόκληρη κοινωνία η οποία -λένε- οφείλει να τους αποδεχτούν ως διαφορετικούς και όχι ως διεστραμένους, ε, όχι, αυτό είναι άνω ποταμών! 
Από αυτό τον τόπο πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες οι οποίες είχαν αυτό το κουσούρι και το βίωναν ως τέτοιο. Ο Τσαρούχης, ο Καβάφης, ο Χατζηδάκης, δεν έβγαιναν να απαιτήσουν το δικαίωμα στην επιλογή τους και κυρίως δεν απαιτούσαν να υιοθετούν παιδιά ή να βάζουν την Πολιτεία να τους παντρεύει! Αύριο-μεθαύριο αυτοί θα απαιτήσουν την κατάργηση των όρων "πατέρας-μητέρα" και την αντικατάστασή τους με "γονέας Α-γονέας Β"! Θα απαιτήσουν να συνουσιάζονται ελεύθερα καταμεσής του δρόμου και όποιος τους ενοχλεί θα συλλαμβάνεται ως ρατσιστής, διότι τους εμπόδισε στο να εκφράσουν τα ερωτικά τους συναισθήματα!
Τέτοια ξεφτίλα και ξετσιπωσιά! Ο άνθρωπος όχι απλά εξομοιούται με τα κτήνη αλλά γίνεται πολύ χειρότερος από αυτά. Τα κτήνη σέβονται τη φύση!  
Παιδιά άρρωστα σαν τους "γονείς" τρανσέξουαλ - gay θα ανατρέφονται από τέτοια ζευγάρια, των οποίων τον "γάμο" θα νομιμοποιήσουν!


7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ , ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ.
    ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ !
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ , ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ .

    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΘΕΑΜΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ.

    ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ ........Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ YOGA , ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ , ΠΙΞΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟ, ΒΑΛΤΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΣΑΣ , ΚΑΝΤΕ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.........!

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ YOGA.

    ΤΑ @@ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ YOGA ...........ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤI-YOGA ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ .

    YOGA ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΥΣΤΕΣ,ΛΕΣΒΙΕΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ,ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ .

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΝΗ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ"


    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ .

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ .

    ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΟΜΠΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΔΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ !!! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Κόψε το μούσι να μην σε λένε πούστη''. Παλιό,ωραίο ρητό της αργκό. Εγώ είμαι μέσα για την Κυριακή,να πάμε πάρκο.όχι για φασαρία,αλλά για να τους ειρωνευτούμε και να τους χαζέψουμε.Αυτό είναι και νόμιμο και δικαίωμά μας.
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Και αν έχουν αγελάδες,να φέρουμε και τίποτα μπουκάλια να τις αρμέξουμε,όσο οι ''γιογκίστες'' προσπαθούν να ξεμπερδέψουν το κεφάλι από τα πόδια και ψάχνουν να βρούν το δικό τους χέρι στο πισινό του μπροστινού.Δεν είναι παράνομο,έτσι;Εκτος κι' αν οι ιερές αγελάδες δεν ''κατεβάζουν'' γάλα!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν,ρατσιστής δεν είμαι αλλά,αυτά τα ξέκολα θέλουν γιαούρτομα και κούρεμα γουλί,,,αϊ στον σατανά τον ''πατέρα'' σας ρε ξεφτιλισμένα πουσταριά!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή