Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ISIS ΟΣΟΥΣ "ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"! ΒΙΝΤΕΟ!

Ο αιδ. Ronald Wright είναι ένας μαύρος πάστορας που ηγείται μιας ομάδας που ονομάζεται “Justice Seekers of Texas”(«Αιτούντες Δικαιοσύνη του Τέξας»). Ο πάστορας μπροστά στις κάμερες απείλησε με...


τρομοκρατικές επιθέσεις "στυλ ISIS". "Θέτουμε τις βάσεις για μια τρομοκρατική επίθεση στη χώρα αυτή. Η(τρομοκρατική) ομάδα δεν θα είναι η ISIS, θα είμαστε εμείς (κάνει λογοπαίγνιο ISIS/uses). Εμείς εναντίον άδικων αστυνομικών και ανθρώπων που συνεχίζουν να επιτρέπουν τον ρατσισμό σε αυτή την πόλη» - Rev. Ronald Wright. 


Κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα μαύρων σε λευκούς έχουν αυξηθεί και πλέον είναι σε εβδομαδιαία βάση σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί νεαροί μαύροι θα ακούσουν τα λόγια του αιδεσιμότατου Wright και θα αισθανθούν ότι είναι ένα πράσινο φως για να αυξήσουν τις βίαιες επιθέσεις σε λευκούς. (QUIZ: Εσείς τι λέτε; Θα συλληφθεί ο συγκεκριμένος πάστορας για "ρητορική μίσους" και προτροπή σε τρομοκρατικές πράξεις;) 
 
Μέλη του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, ντυμένα με μαύρες στρατιωτικές στολές περιπολούν τώρα την πόλη McKinleyτου Τέξας. Η ομάδα λέει ανοιχτά ότι ετοιμάζεται για έναν φυλετικό πόλεμο με τους λευκούς. 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου