Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

SOS! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ....

Άνθρωπος που ασχολείται και στο παρελθόν είχε επισημάνει το πρόβλημα στον τότε αρμόδιο Δήμαρχο Χολαργού Νικολάου, μας το...


ξαναθυμίζει: "Ο Χολαργός και ο Παπάγου κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από έκρηξη φυσικού αερίου. Ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα μπορεί να τιναχτούν στον αέρα, μια και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας γκαζιού. Δεν υπάρχουν βαλβίδες ασφαλείας. Δεν υπάρχουν ασφαλιστικοί κρουνοί. Ούτε ανιχνευτής πυρκαγιάς. Τι θα γίνει αν υπάρξει για κάποιον λόγο διαρροή. Αν δε πετάξει κάποιος ένα τσιγάρο, φαντάζεστε τι θα γίνει;"
Όπως μας είπε τα ζητήματα αυτά τα είχε θέσει και στον τότε αρμόδιο Δήμαρχο Νικολάου, επειδή παρατηρούσε ότι η δουλειά που έκαναν τα συνεργεία του φυσικού αερίου ήταν...τρέχα γύρευε. Χωρίς δηλαδή καμία εξασφάλιση για περιπ΄τωσεις σαν αυτές που ανέφερε. 
Εμείς να θυμίσουμε ότι κατά καιρούς έχουν σημειωθεί τέτοια δυστυχήματα και δυστυχώς είναι πολύνεκρα. Οπός αυτό  στην Ταϊβάν όπου στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 15 άτομα και τον τραυματισμό σε πάνω από 280! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου