Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ YOGA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


απόσπασμα από σχόλιο αναγνώστη μας:
"ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ...

...ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ" ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ, ΕΝΩ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΙΝΔΟΙ , ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΩΣ ΙΕΡΕΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ , Η YOGA ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ YOGA ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ "ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ" ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ !

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ .........!

Α.Μ."

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΞΥΝΙΣΑΝ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΚΗ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΨΕΥΤΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΔΗΛΩΣΗ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε γιόγκα στα σπίτια σας ρε και στις σχολές σας. Σε λίγο θα κάνουν και φεστιβάλ οι "αδερφές" στο Πάρκο μας. Δήμαρχε πάρε θέση. Μη φτύνεις τόσο τον Παπάγο. Επί Ξύδη ούτε να το διανοηθεί κάποιος να κανει φεστιβαλ γιόγκα στο Δήμο μας δημόσια. Αγνοείς την Αρχιεπισκοπή και την Εκκλησία έτσι. Και κατα τα άλλα καλεις τον Αρχιεπίσκοπο στον Αη Γιώργη. Αν δεν επέμβεις εσύ θα επέμβουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLOI STO PARKO TO SK 8A MOIRAZOUME MAIMOUDES MAZI ME MIA AGELADA EISAGWGHS APO THN INDIA. OPOIOS EXEI PETHAMENI GIAGIA NA THN FEREI NA THN KAPSOUME . 8A KATOURISOUME OLOI MAZI STH LIMNI . MHN LIPSEI KANEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ. ΛΑΒΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .ΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ρε φίλε να έρθουν στον Χολαργό,ε;; Να πάνε στο Δελχί και αν τους πέφτει μακράν,να πάνε στον αγύριστο...!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) Το γνωρίζετε βέβαια ότι η ορθόδοξη πίστη μας στον τριαδικό θεό και το ένδοξο αρχαίο μας παρελθόν είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα, τόσο ιστορικά όσο και φιλοσοφικά. Το να τα βάζετε στην ίδια πρόταση προς απόδειξη του ιδίου είναι λογικά παράδοξο.

    2) Γνωρίζετε ότι στο Μιλάνο εκτός από ωραίο ριζότο και μάρκες ρούχων κάποτε (τότε που ακόμα λεγόταν Μεδιόλανα) είχε υπογραφεί ένα σχετικό διάταγμα.. πως να δεις το λέγαν; ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ!!! βρε τρολ μου. Ακόμη και αν αφορά θρησκεία (που για πολλούς δεν είναι έτσι) Είναι ανθρώπινο δικαίωμα τους να μπορούν να την εξασκούν σε δημόσιους χώρους με τις κατάλληλες άδειες βέβαια και όχι σε "κατακόμβες".

    3) Οι ομαδικοί χλευασμοί σας προς κάποια άλλη θρησκεία σχετικά με αγελάδες και κάτουρα μόνο γέλιο προκαλούν. Δεν μπορείτε να είστε και χριστιανοί και χουλιγκάνοι δεν τον καταλαβαίνετε αυτό;

    Oπότε όσοι δεν έχετε ανάγκη την Γιόγκα καλώς δεν την έχετε, όσοι δεν έχετε ανάγκη τον Χριστιανισμό καλώς δεν τον έχετε.... Τραμπούκους πάντως δεν έχει ανάγκη κανείς μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ !! ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Yoga δεν κάνω, αλλά σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με επιχειρήματα, μίσος να ρίχνουμε μωρε και όλα καλά. Άλλωστε είναι και το Χριστιανικό "ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ Ή ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ"... τι; όχι;

    Κι εσύ φίλε κέρδισες με την αξία σου ένα οικοπεδάκι στην Βιστονίδα και ένα κομμάτι τίμιο ξύλο, το οποίο με πρόχειρους υπολογισμούς αθροίζεται στον όγκο του Παρθενώνα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή