Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Εμπομπό έδωσε το...

προβάδισμα στους Βέλγους, όμως ο Μάρκους Μπεργκ με κεφαλιά και ο Νίκος Καρέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφεραν το ματς τούμπα. Δείτε σε VIDEOS τα γκολ του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς τούμπα, επικρατώντας με 2-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Καρέλη. Ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ντιαμπί, ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Ρώσο διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.
Δείτε το 2-1:

Το "τριφύλλι" είχε ισοφαρίσει αρχικά με τον Μάρκους Μπεργκ. ΟΣωτήρης Νίνης εκτέλεσε συρτά το κόρνερ βρίσκοντας τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος έχασε την μπάλα που κατέληξε ξανά στον Έλληνα μέσο. Αυτός είδε την κίνηση του Μπεργκ στην περιοχή, του έστειλε συστημένη την μπάλα και ο Σουηδός με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.


Δείτε το 1-1:

Οι "πράσινοι" είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Εμπομπό, ύστερα από σέντρα του Βάκανεν.
Δείτε το 0-1:
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου