Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ! ΟΙ 28 ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ/ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕ ΤΟ ¨ΟΧΙ¨ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ!- ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΑΝΕΛ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

Κρίσιμες οι στιγμές, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΑΛΥΣΣΟΔΕΝΕΙ.. ΚΑΙ ΟΙ 28 ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ...

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ!
Και φυσικά το ιστορικό ΟΧΙ …εξαερώθηκε:
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ; 

Στόχος των οποίων είναι να μας ξευτιλίσουν και μας αφανίσουν! Και τρομοκράτες και βάρβαροι είναι… Φαίνεται ότι ο Λαφαζάνης και το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… δικαιώνονται!

** Οι προτάσεις Τσίπρα για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ευτελίζουν το ΟΧΙ και ανοίγουν την όρεξη των δυναστών μας, που μας δουλεύουν συνεχώς και θέλουν περισσότερο αίμα από μας. Η διάσκεψη των 28 (κι όχι 19)  αρχηγών αυτό το νόημα έχει! Να μας στύψουν! Η Ναζιστική σημερινή Γερμανία, όργανο του διεθνούς Τραπεζικού Σιωνισμού-Παγκοσμιοποίησης αποσκοπεί στο τελικό καρύδωμα της Ελλάδας...

Η μόνη ελπίδα: Αν του στρίψει του Τσίπρα και βγάλει νέο ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ   προς Ευρωπαίους αυτή τη φορά, και να καταγγείλει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ!

Και δεν θα διαλυθεί η Ελλάδα, αλλά ολάκερη η Ευρώπη και το χθόνιο Σιωνιστικό Τραπεζικό σύστημα που έχει πλέον γίνει το αφεντικό Εθνών και λαών, χάρις στους ξεπουλημένους, Πρωθυπουργούς και πολιτικούς!
Πολύ φοβούμαστε ότι ο Τσίπρας δεν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος του Μέγιστου ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, που ήταν σαφές: ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ... ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!

Διαβάστε πιο κάτω το άλγος της συμφωνίας που ζητάει ο Τσίπρας και τον έχουν ακόμη στο περίμενε! Θέλουν κι άλλες αλυσίδες για τον ελληνικό λαό!
  
http://hellasnews-agency.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου