Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Προδότες και ανθέλληνες θα είναι όσοι βουλευτές ψηφίσουν απόψε το 3οΜνημόνιο. Η κυβέρνηση Τσίπρα ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό να...


καταργήσει τα μνημόνια (με ένα νόμο μάλιστα), να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, να φέρει το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, να πάει τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ, να μην επιφέρει μειώσεις σε συντάξεις, να πάψει την λιτότητα και για μία σειρά δεσμεύσεις τις οποίες ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας στο πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη. Αντ' αυτού, φέρνει στη Βουλή ένα καθ' υπαγόρευση από τους εχθρούς της χώρας, μνημόνιο, για το οποίο δεν έχει καμμία εξουσιοδότηση από τον λαό να το διαχειριστεί. Φέρνει ένα μνημόνιο-ταφόπλακα στην ανάπτυξη, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην αγροτιά και στην Ελλάδα. Όσοι λοιπόν βουλευτές σήμερα ψηφίσουν το εγκληματικό 3ο Μνημόνιο, θα καταχωρηθούν ως προδότες και ανθέλληνες στην ιστορία. Εκτός από την ιστορία και τον λαό που θα τους καταδικάσει, θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για το έγκλημα που θα έχουν διαπράξει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου