Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΑΙΞΕ! ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (7.30μ.μ.) !

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί  συγκέντρωση υποστηρικτών του ΟΧΙ στην πλατεία Συντάγματος στις 7.30 μμ. Μέχρι...

στιγμής έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν πολιτικές δυνάμεις, κινήσεις και συλλογικότητες.
Το ΕΠΑΜ με απόφαση της ΠΓ αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκδήλωση, αφού πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία στήριξης υπέρ του ΟΧΙ, στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Η Γραμματεία Οργανωτικού ΚΑΛΕΙ τα μέλη των πυρήνων μας με τη μαζική τους συμμετοχή, να δώσουν για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΟ τους   παλμό σε αυτήν την εκδήλωση, που θα έχει μία ιδιαίτερα σημασία.
 Μία ιδιαίτερη σημασία γιατί κατά τα φαινόμενα, θα περάσουν και επίσημα πλέον στις μνημονιακές δυνάμεις τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , γεγονός που έχει προβλεφθεί  ακόμη και στην πολιτική  απόφαση του τελευταίου μας Συνέδριου.!
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
Περνάμε στις τελευταίες καμπές του Ελληνικού δράματος και προετοιμαζόμαστε για αυτά που επιφυλάσσει η Ιστορία για το Μέτωπο!
Τώρα έφτασε η ώρα του Λαού! Έφτασε η ώρα του ΕΠΑΜ!
Ας συσπειρωθούμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την τελική μας αντεπίθεση.
Ξεκινάμε από αύριο κιόλας και συγκεντρωνόμαστε στο χώρο του Περιπτέρου μας στις 7.00 μμ , για να βαδίσουμε όλοι μαζί προς την πάνω Πλατεία Συντάγματος, με τις Ελληνικές σημαίες, τα λάβαρά και τα πανό μας. Μην ξεχάσουμε να φέρουμε  μαζί μας κονκάρδες του ΕΠΑΜ και  σφυρίχτρες.
Σας περιμένουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ! Να προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι εκεί, για να δείξουμε ποια είναι η ψυχή του ΕΠΑΜΙΤΗ!

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου το είπα κόπανε του ''όχι'',ότι θα τα πούμε σε μία βδομάδα..,ναί σε σένα το λέω ,βλαχοκόπανε,που την περασμένη εβδομάδα την είχες δεί ''τιμωρός'' και κατηγορούσες γερμανοτσολιάδες και βλάχους όσους δεν τσίμπησαν το δόλωμα του απατεώνα.Τώρα σε λέω κόπανο,αλλά αν δεν βγείς να σχολιάσεις,θα σε αποκαλέσω και δειλό,όπως είναι και ο ''αρχηγός σου''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε τώρα και τον μπούλη,που έτρεχε σαν χεσμένος με κατεβασμένα παντελόνια,πριν δύο χρόνια και πάτε να υπογράψετε το μνημόνιο που θα το ''βαφτίσετε'' σωτηρία του λαού,ενώ είναι η σωτηρία των χρημάτων των τοκογλύφων.Μπράβο ρε απατεώνες... ''η πρώτη μου φορά ήταν από τον πρωκτό και ήταν οδυνηρό,γιατί ήταν και από αριστερό''...για να θυμηθούμε και το διαφημιστικό τού...σας ''ΞΥΡΙΖΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι είναι αυτά που λες; Δεν πας καλά. Κάτι σαν και σένα κάνουν τους έξυπνους και κρίνουν λάθος τους άλλους που ψήφισαν ΟΧΙ και χαλούν το διαδίκτυο με τα κουφά που λένε σαν και σένα. Ο κόπανος είσαι εσύ και κοίτα να ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι να νιώσεις... μνημονιακές συγκινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή