Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ "ΑΓΚΑΖΕ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ "ΝΑΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

Πολλοί Δημοτικοί άρχοντες, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Πατούλη έκαναν το μοιραίο λάθος: εξέδωσαν ανακοινώσεις υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. 
Πρώτο λάθος: για ποιο λόγο προέβησαν σε μια τέτοια πράξη; Ήθελαν να ...

επηρεάσουν, να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους! Δεν το έκαναν ποτέ και σε καμία εκλογική αναμέτρηση και το έκαναν τώρα! Λες και ήθελαν να δώσουν διαπιστευτήρια υπέρ των τοκογλύφων! Αντί να μην βγάλουν τσιμουδιά και να αφήσουν τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απερίσπαστοι και χωρίς ιδεολογική χαλιναγώγηση, εξέδωσαν ανακοινώσεις υπέρ του ΝΑΙ, με κατεβατά υπογραφές!!!
Εδώ είναι και το δεύτερο λάθος τους: η ψήφος του ΝΑΙ ταυτίστηκε με τους ολετήρες της χώρας. Σημίτης, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος κ.α. όλα δηλαδή τα πολιτικά λαμόγια που κατέστρεψαν τον τόπο, έριξαν το ίδιο ψηφοδέλτιο με τους δημοτικούς άρχοντες! Όλοι μαζί συμπορεύτηκαν στο ΝΑΙ! 
Κρίμα, μόνον αυτό έχουμε να πούμε...

7 σχόλια:

  1. Με τι μυαλο?Το προσωπικο κοστος δεν το σκεφτηκαν?Ας μην παρασειρονται απο τουςδηθεν δικους τους να ξερουν τους περιμενουν στη γωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΗΣΗ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΑΜΦΙΤΕΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΟΥΣ Ή ΕΝΟΣ "ΞΕΓΑΝΩΤΟΥ ΤΕΝΕΚΕ" .ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΙ .

    Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ "ΟΧΙ".

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
    ............ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ..........ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΜΕ ΔΟΛΟ Ή ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI KALA OI DHMOTIKOI SYMBOYLOI OI ANEGKEFALOI OI ALOI?????TI TO UELANE???DEN KOBEI TO MYALOYDAKI!!!!!!SHKVSAn kai misopeuamenoys kai balane ta onomata toys xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δειχνει μεγαλη ανασφαλεια πιστευοντας οτι με το να φωτογραφηθει με καποιον επωνυμο αποκτα κυρος τωρα τι θελετε να μου πειτε αν καλουσε τον Σιμητη σε εκδηλωση στο Δημαρχειο θα τσακιζοταν ο Σιμητης μην χασει .Μηπως τον αδικουμε και γνωριζονται απο καπου αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ VILLAGE INN ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΟ 1994 Ή 1995 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή