Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

"ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΟΧΙ"

"Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ,  ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...


ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ “ΝΑΙ” ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ!  ΑΣ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ"
Παρά το ότι ο λαός στις 25 Γενάρη ψήφισε την κυβέρνηση για να καταργήσει τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που τα συνοδεύουν, αν και έστειλε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία για να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και να προβούν στη διαγραφή του χρέους, η κυβέρνηση Τσίπρα επί 5 μήνες δεν κάνει απολύτως τίποτε! Αντιθέτως παραιτήθηκε σε λίγες ημέρες από τη διαγραφή του χρέους, δήλωσε επίσημα ότι δεν καταργεί τον ΕΝΦΙΑ και με απίθανες κωλοτούμπες πρότεινε μόνη της στους τροϊκανούς μέτρα σε βάρος του λαού, ύψους 8 δις ευρώ! Οι εγκληματίες-τοκογλύφοι της ΕΕ-ΔΝΤ βλέποντας τις παλινωδίες της κυβέρνησης σφίγγουν κι’ άλλο τη θηλιά στον λαιμό της, απαιτώντας μέτρα 11 δις με τα οποία ζητούν την εκμηδένιση του τουρισμού μας και της αμυντικής θωράκισης της χώρας! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντί να τους στείλει στο διάολο, προβαίνει σε δημοψήφισμα, όπου ως ερώτημα έχει ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα μέτρα που ζητούν οι δανειστές! Θέλει συνενοχο τον λαό στο κυοφορούμενο έγκλημα; Αφού ο λαός της έδωσε σαφή εντολή: ΟΧΙ σε νέα μνημόνια και μέτρα! Γιατί τον ξαναρωτά; Ας της δώσουμε λοιπόν και πάλι την απάντηση: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΔΥΝΑΣΤΕΣ μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου