Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Η ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές
Η Γερμανία είναι η χώρα που διέλυσε την ενωμένη Γιουγκσλαβία. Σήμερα, μέσω της οικονομικής της επίθεσης στην Ελλάδα και της...


παράλληλης επίθεσής της (μέσω Ουκρανίας) στη Ρωσία, στοχεύει στο χτύπημα της Ορθοδοξίας και στην αποκοπή κάθε σχέσης ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα. Οι δύο αυτές χώρες (Ρωσία-Ελλάδα) είναι οι "σημαιοφόροι" της Ορθοδοξίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Οπότε, η Γερμανία, με τη δόλια παράλληλη δράση της κατά της Ελλάδος και της Ρωσίας, στοχεύει σε συντριπτικό χτύπημα κατά της Ορθοδοξίας! Γι' αυτό τον λόγο πριν από ενάμισι χρόνο είχε φέρει αντιμέτωπες την Ελλάδα και τη Ρωσία, μέσω του εμπάργκο που είχε επιβάλλει κατά της ομόθρησκης προς εμάς χώρας. Ο πρόθυμος Τούρκογλου επέβαλλε το εμπάργκο με συνέπεια η Ρωσία να αποκλείσει όλες τις εισαγωγές ελληνικών προϊόντων στο έδαφός της. 
Τώρα που η Ελλάδα διά των Τσίπρα-Λαφαζάνη που επαναπροσέγγισε τη Ρωσία, η Μέρκελ έχει λυσσάξει. Θέλει λοιπόν να ταπεινώσει/τιμωρήσει την Ελλάδα.
Όταν δε, θα έχει εξευτελίσει τη χώρα μας (αν το δημοψήφισμα βγάλει "ναι" τότε ο στόχος της γίνεται πιο εύκολος, μια και οι Έλληνες θα έχουν παραδώσει τον απόλυτο έλεγχο της Πατρίδας μας-με την ψήφος τους- στους Γερμανούς), τότε θα στραφεί με μεγαλύτερη ευκολία προς τη Ρωσία. 
Η ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με κάπως διαφορετικούς όρους. Το τελικό χτύπημα της Γερμανίας κατά της Ρωσίας θα επιδιωχθεί να δοθεί με στρατιωτικά μέσα. Άλλωστε, η ΕΕ έχει εκδώσει ψήφισμα πολέμου κατά της Ρωσίας και έχει ζητήσει τη στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ κατά της χώρας του Πούτιν! 
Ξυπνήστε λοιπόν Έλληνες και δείτε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους στόχους της Γερμανίας και το ΝΑΙ που θέλει να της δώσετε στο δημοψήφισμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου