Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ζήτησε την προστασία της Διεθνούς κοινότητας για το έγκλημα που συντελειται στην Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους

Επί 5 χρόνια οι -δήθεν- εταίροι μας είναι οικονομικοί δολοφόνοι της Ελλάδος και του λαού!  Σε συνεργασία με τον Παπανδρέου και τον δόλιο...


Προβόπουλο ενέταξαν το χρέος των τραπεζών (200 και πλέον δις ευρώ) στο δημόσιο χρέος φορτώνοντας το τζογάρισμα των τραπεζών στις πλάτες του λαού! Το πολιτικό κάθαρμα Παπανδρέου μάς φόρτωσε, χωρίς να περάσει από τη Βουλή, το 1ο μνημόνιο, ενώ ο άλλος τραπεζίτης-πρωθυπουργός Παπαδήμος διέλυσε την Ελλάδα με το να εντάξει το χρέος στο αγγλικό δίκαιο, αλλά και σε συνεργασία με τους τοκογλύφους βλέπε Γιούνκερ) να προβεί σε κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων και των ομολογιούχων του δημοσίου! 
Ο Σαμαράς συνέχισε το έγκλημα με το 2ο Μνημόνιο, έχοντας στο πλευρό του τον Στουρνάρα ο οποίος σε μια μέρα, ένα μέρος του χρέους το μετέθεσε για πληρωμή στα...χέρια του Τσίπρα, αφού προηγουμένως έβαλε επιτόκιο 14%! Απίστευτες κακουργηματικές πράξεις, για τις οποίες αμείφθηκε μεε το να προωθηθεί στη διοίκηση της Τράπεζα της Ελλάδος. 
Όλοι αυτοί οι εγκληματίες, μαζί με τους δολοφόνους της ΕΕ (βλέπε Σουλτς, Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ κ.α.) έχουν συνενωθεί για να αποτελειώσουν τον λαό με ένα 3ο Μνημόνιο! Πασχίζουν να πείσουν τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα ώστε να φέρουν τους μισθούς στα 300 ευρώ, να συνθλίψουν τις συντάξεις και να εξοντώσουν τον λαό! Θέλουν να συνεχίσουν τα δολοφονικά τους χτυπήματα τα οποία αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπόιτητας. 
Ο Αλέξης Τσίπρας να καταγγείλει όλους αυτούς τους εγκληματίες και να τους στείλει στο διεθνές δικαστήριο. Να κηρύξει το χρέος παράνομο, αντισυνταγματικό, επαχθές και επονείδιστο και να προβεί σε στάση πληρωμών! Ο ελληνικός λαός από το 1990 κι εδώ έχει πληρώσει πάνω από 700 δις ευρώ στους δανειστές και αυτοί συνεχίζουν να διαπράττουν γενοκτονία, αυξάνοντας δολίως και παρανόμως το χρέος, έχοντας ως συνεργάτες τους ντόπιους προδότες! 
Εμπρός λοιπόν Τσίπρα κάνε το καθήκον σου και κήρυξε παράνομο το χρέος. Ζήτησε την προστασία της Διεθνούς κοινότητας για το έγκλημα που συντελειται στην Ελλάδα από τους διεθνείς τοκογλύφους! 

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΠΩΝΙΔΗΣΤΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ. ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή