Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΞΥΠΝΑ! ΑΥΤΗ Η ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ!!!

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΒΑΘΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ Η ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κύριε Πρόεδρε των Αν. Ελ.

Η εισβολή στη γηραιά Ήπειρο, στην αυτοκαταστροφική «από γεροντική άνοια!», φαίνεται, Ευρώπη, των αφροασιατικών μαζών που άρχισε τελευταία, είτε προσφύγων είτε «νεομεταναστών», είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τερματιστεί ποτέ, αφού και τα αίτια που...

την προκαλούν θα συνεχιστούν, όπως διαφαίνεται, αμείωτα και αυτά. Πρόκειται αποκλειστικά για την αμερικανική «Μεγάλη ιδέα», την ιμπεριαλιστική διαστροφή και βουλιμία και το σύνδρομο της κοσμοκρατορίας και παντοκρατορίας (!) πάνω στη γη.
Η Ελλάδα από την άλλη βρίσκεται, ως γνωστό, στην πιο μειονεκτική θέση στο θέμα αυτό και αντιμετωπίζει σοβαρά πλέον το μέγα πρόβλημα της εθνικής υπόστασης και ύπαρξής της. Εξάλλου και από την αρχή όλη αυτή η μηχανή «της μετανάστευσης», με άνοιγμα μάλιστα των συνόρων και με την ελεύθερη και αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών, στήθηκε εκ του πονηρού, με δόλιους και καταχθόνιους σκοπούς την αλλοίωση και άλωση της χώρας σε όλα τα εθνικά κεκτημένα και χαρακτηριστικά της, όπως ακριβώς όλα αυτά εξόφθαλμα και προκλητικά πλέον σήμερα υλοποιούνται και συντελούνται μπροστά στα μάτια μας.
Η αρχή γίνεται από τα βόρεια κυρίως σύνορά μας με Ευρωπαίους και βαλκάνιους μετανάστες, Πολωνούς, Γιουγκοσλάβους, Βουλγάρους, Ρουμάνους, αλλά και Γεωργιανούς λίγο αργότερα από την ομόδοξη Γεωργία, στην οποία μάλιστα, σε μια αντίστροφη πορεία, κατέφευγαν και προστατεύονταν πάρα πολλοί Πόντιοι Έλληνες στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σ’ αυτήν την πρώτη φάση τα πράγματα λειτουργούν αρκετά νομότυπα και ομαλά. Υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες και λειτουργούν κανονισμοί και έλεγχοι εισόδου και παραμονής.
Επί πρωθυπουργίας όμως του Κων. Μητσοτάκη, «ο Μέγας Σαμαράς» έκανε μια ευφυέστατη, όπως πάντα, πολιτική ενέργεια στα ελληνοαλβανικά σύνορά μας. Επικεφαλής μικρής ομάδας επιτόπιων πολιτών και στρατιωτών, εμφανίστηκε μπροστά στα αλβανικά σύνορά μας και προσκαλούσε και προκαλούσε τους «αλύτρωτους αδελφούς» βορειοηπειρώτες να σπάσουν τις αλυσίδες τους και να προσφύγουν στην ανοιχτή και θερμή αγκαλιά της μητέρας Ελλάδας. Στόχος του «εθνικός!» και μεγαλοφυής, όπως πάντα, λένε πως ήταν να αδειάσει την Βόρειο Ήπειρο από τους Βορειοηπειρώτες Έλληνες, για να κάνει τους σαστισμένους από το γεγονός Αλβανούς να στέκονται και να κοιτάνε περίλυποι και απελπισμένοι τα άδεια μπροστά τους σπίτια και τις εγκαταλελειμμένες περιουσίες των βορειοηπειρωτών!
Έτσι γίνεται το πρώτο άνοιγμα των ελληνοαλβανικών συνόρων με την αθρόα εισροή στη χώρα αποκλειστικά Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στη φάση αυτή. Ξυπνάνε όμως και οι ίδιοι οι Αλβανοί και αρχίζουν να κοιτάνε ανατολικά, προς την Ελλάδα και αυτοί και να περιμένουν μάλλον τη δική τους κατάλληλη στιγμή, που δεν θα αργήσει να ’ρθει.
Και πραγματικά, επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη σε λίγο, με το άνοιγμα των αλβανικών συνόρων καθίσταται ακόμη πιο ακατάσχετη η εισροή και παρουσία μεταναστών σε όλη τη χώρα. Ο υψινούστατος όμως πρωθυπουργός δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό. Βλέπει πλέον και «νομοτελειακά» αναγκαίο τον «θεωρητικό» και πολιτικό προσδιορισμό και σκοπό του φαινόμενου. «Επίλεκτοι και επιλεγμένοι!» δημοσιογράφοι και πολιτικοί (όπως Σωμερίτης, Γουνελάκης, Δαμανάκη κ.λπ.) σε αλλεπάλληλα πάνελ στην τηλεόραση στοιχειοθετούν και εξηγούν και διαλαλούν μια νέα εποχή και καταλυτική καμπή στο ιστορικό γίγνεσθαι και την εθνότητα των Ελλήνων και προσπαθούν να εμφυτέψουν βαθιά μέσα στη συνείδησή τους και να καταστήσουν αποδεκτό από όλους το νέο εθνολογικό και ιδεολογικό στίγμα των Ελλήνων· ότι δηλαδή ήρθε η ιστορική στιγμή η Ελλάδα από κράτος μιας ενιαίας εθνότητας να μετεξελιχθεί σε κράτος πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό!
Η θέση όμως αυτή, όπως σήμερα απροκάλυπτα πλέον υλοποιείται και έχει καταστεί «τοις πάσι γνωστή», δεν είναι γενετικά γνήσιο τέκνο του σημιτισμού. Είναι αναντίρρητα προϊόν «ετερογαμίας!», είναι θέση επείσακτη, ξενοκίνητη και ανθελληνική, όπως και κάθε πολιτική προαίρεση και επιλογή του ανδρός. Τελούν όλες σε στενή εξάρτηση με ισχυρό ομφάλιο λώρο από τον υπερατλαντικό big brother και τους σοφούς της Σιών, όπως η εξάρτηση αυτή ευθύβολη και περιεκτική, αλλά και αποκαλυπτική και σκληρόψυχη στην ωμότητά της και σατανική, στοιχειοθετείται και συνοψίζεται στο περίφημο και γνωστό πλέον «δόγμα Κίσσινγκερ»! Το δόγμα αυτό ο πανούργος αμερικανοεβραίος γάτος Χένρυ Κίσσιγκερ ως υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ διατύπωσε σε δημόσια ομιλία του πριν από πολλά χρόνια (1994).
Το παραθέτω σε μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη από τα αγγλικά: «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές ρίζες του. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε (!) τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματά του, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας ενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την πολιτική των Η.Π.Α.»! (από άρθρο του Μάριου Πλωρίτη στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» 14/8/97).
Και συνεχίζει ο Μάριος Πλωρίτης· «Ευθύτερη κρίση και ευστοχότερη μέθοδο πολιτιστικής γενοκτονίας δεν θα επινοούσαν ούτε οι οσμανλήδες λαοκτόνοι. Το μόνο που μπορείς να προσάψεις στον περινούστατο «Χάρρυ», είναι ότι δεν πρωτοτυπεί και τόσο. Απλώς βελτίωσε και επαύξησε μια παλαιότερη συνταγή: Πριν από 170 περίπου χρόνια, στα χρόνια δηλαδή της επανάστασης του ’21, ο άγγλος υπουργός εξωτερικών Ρόμπερτ Κάσλρη (Castlreagh, ο Καστελρήγος, όπως τον έλεγαν τότε εδώ) μαρκήσιος του Londonderry και αδελφοποιτός του Μέτερνιχ, ευχόταν «να καταστεί η (επαναστατημένη) Ελλάδα όσον το δυνατόν ολιγώτερον επικίνδυνος, ο δε λαός της μικρόψυχος (= ταπεινός, ψοφοδεής) ως τα έθνη του Ινδοστάν» [ProkeshOsten, Ιστορία της Επαναστάσεως των Ελλήνων (1867)].
Τα δύο αυτά συγκλονιστικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν πολυσήμαντα την αληθινή υφή και τις πραγματικές διαστάσεις του ελληνικού «μεταναστευτικού» προβλήματος.
Ένα άλλο στοιχείο που τεκμηριώνει αυτήν την παραπάνω αλήθεια είναι το γεγονός ότι το ελληνικό μεταναστευτικό λειτουργεί εδώ ως ένα νεωτερικό αλλά και αρνητικό πάντα και ιδιάζον και ιδιαζόντως επικίνδυνο σύνδρομο της ελληνικής αποκλειστικά πολιτείας και της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτικών. Εκφράζεται πολύ παραστατικά με την παροιμιακή έκφραση: οι Έλληνες στο μεταναστευτικό «έχουν βάλει το κάρο μπροστά από το άλογο!».
Και πραγματικά, κατά τον πιο «παράδοξο;» τρόπο το ελληνικό κράτος ποτέ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ιδρύσει και να λειτουργήσει ένα Γραφείο ή Υπηρεσία ή όπως αλλιώς, για το μεταναστευτικό, προσδιορίζοντας μια δική του μεταναστευτική πολιτική με διακρατικές συμφωνίες κ.λπ. Η Ελλάδα ποτέ δεν έχει προσδιορίσει εκ των προτέρων ούτε χώρες, ούτε αριθμό μεταναστών, ούτε ειδικότητες, ούτε γνώσεις και ικανότητες, ούτε εργασιακές ανάγκες ή χώρους εργασίας. Αντίθετα με ανοιχτά και αφύλαχτα τα σύνορά της υποδέχεται συνεχώς και με ανοιχτές αγκάλες «παντοίους αλλοεθνείς», τους οποίους και βαπτίζει η ίδια μετά μετανάστες και μάλιστα «οικονομικούς!» πάντα. Και αυτά όλα αποτελούν άλλο ένα πειστήριο ότι το ελληνικό μεταναστευτικό δεν πείθει για την ονομασία του αυτή!
Θα τελειώσω το σκεπτικό μου αυτό για το μεταναστευτικό με ένα ακόμη στοιχείο, τελευταίο αυτό αλλά και εντελώς αναγκαίο να καταγραφεί. Γιατί ακριβώς αποτελεί ουσιαστικά την επαλήθευση αλλά και την κορύφωση όλων των προηγουμένων:
Το μεγάλο δηλαδή πανηγύρι αυτής της «πρωτότυπης» και ελληνικής καθαρά μεταναστευτικής πρακτικής, και μάλιστα ολοκληρωμένο πια σε όλες του τις διαστάσεις, αρχίζει λίγο μετά επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, για να κορυφωθεί με τις μνημονιακές κυβερνήσεις, και σχεδόν αποκλειστικά στα ανατολικά σύνορά μας, τα οποία από την άλλη μεριά καταλαμβάνει αποκλειστικά η Τουρκία ως όμορη χώρα! Και η ίδια πρακτική, αλλά σε μικρότερο βαθμό, πραγματώνεται και στα νότια σύνορα, με την Αίγυπτο και τη Λιβύη πιο πολύ, στη βόρεια Αφρική, αλλά με την Τουρκία κι εδώ ως κύριο «εργολάβο»!
Έτσι η Τουρκία αναλαμβάνει de facto τη διαχείριση (!) και τη διεκπεραίωση (!) του ελληνικού «μεταναστευτικού!». Μέτρο στον αριθμό εισαγωγής και υποδοχής αλλοδαπών ή «μεταναστών» στη χώρα αποτελεί, ιδιαίτερα τώρα, όχι η βούληση της ελληνικής πολιτείας, αλλά η βούληση και η κακοβουλία της Τουρκίας και τα ανομολόγητα, αλλά πολύ εμφανή πλέον («δόγμα Κίσσινγκερ» κ.λπ.) και καταχθόνια σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Κάτω από τις συνθήκες αυτές, η Τουρκία αναλαμβάνει με το αζημίωτο (ταρίφα 2.000 δολάρια και πλέον το κεφάλι!) την εργολαβία του έργου αυτού από τον υπερατλαντικό big brother και αρχίζει να αδειάζει από διάφορα σημεία των συνόρων, από τον Έβρο ως το Καστελλόριζο, ασταμάτητα και αυθαίρετα και «ετσιθελικά» σαν σκουπίδια στην ξέφραγη και αφρούρητη Ελλάδα ατελείωτα στίφη αλλοεθνών. Και όλα αυτά κάτω από την ανόητη ανοχή, ή μάλλον την συγκαλυμμένη και ηθελημένη προδοτική συνενοχή της ελληνικής πολιτείας. Γιατί δουλόπρεπα και ανθελληνικά υποδέχεται όλους αυτούς και αντί να τους κλείσει στη φυλακή ή να τους απελάσει αυτοστιγμεί, όχι μόνο τους περιθάλπει «φιλόστοργα και με μια κουτοπόνηρη και υποκριτική επίδειξη φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού», αλλά τους βαφτίζει αμέσως και «μετανάστες», το πολύ και με το διακριτικό «λαθρομετανάστες», τους πιο πολλούς, ή και παράνομους μετανάστες»! (σε διόρθωση των υπερευαίσθητων Συριζαίων!).
Τέλος, όλα αυτά τα ποικιλώνυμα και ποικιλόχρωμα και ποικιλόμορφα αφροασιατικά στίφη όλων αυτών των «οιονεί μεταναστών» από τα ανατολικά και νότια σύνορά μας, που εισβάλλουν και θα εισβάλλουν, όπως φαίνεται, ασταμάτητα στη χώρα, έχουν τούτο το κοινό χαρακτηριστικό ως ειδοποιό διαφορά από τους ευρωπαίους μετανάστες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή σε επίπεδο εισροής στη χώρα δεν αποτελούν πλέον ούτε το 10%.
Αυτοί εδώ είναι κατά σύμπτωση (;) όλοι τους Μωαμεθανοί! Είναι όλοι τους αναθρεμμένοι και ποτισμένοι και ορκισμένοι πιστοί του Ισλάμ! Είναι γι’ αυτό και εντελώς ασύμβατοι με κάθε άλλη θρησκεία και φυλή –αλλά και πολιτισμό– και φανατικοί και φονικοί, αφού η κύρια θρησκευτική αρετή τους είναι το «ιερό χρέος!» να σφάζουν τους όποιους αλλόθρησκους ως άπιστους –γκιαούρηδες– και εχθρούς του προφήτη Μωάμεθ!
Αν τώρα σε όλα τα παραπάνω προβλήματα των Αφροασιατών μεταναστών προστεθεί και το πρόσφατο κύμα απροσκάλεστων επίσης αλλοεθνών, το κύμα δηλαδή των πολιτικών προσφύγων, το οποίο εξίσου θεριεμένο και ορμητικό ξεχύνεται και κατακλύζει τη χώρα και δημιουργεί πραγματικό αδιαχώρητο σε πάρα πολλές περιοχές, ιδιαίτερα στα ανατολικά νησιά μας, τότε έχουμε ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη την εικόνα του ιδιάζοντος και ιδιαζόντως επικίνδυνου προβλήματος και κακού:

α. Το αδιαχώρητο στα λιμάνια και τις πλατείες, αλλά και σε τουριστικές περιοχές και ακτές, που δημιούργησαν τους προηγούμενους μήνες της άνοιξης οι πολιτικοί πρόσφυγες με την αιφνίδια και αθρόα και εντελώς ανεξέλεγκτη και αυθαίρετη εισβολή στα ανατολικά νησιά μας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα προοδευτικά, «κάνει ήδη το θαύμα του»! Το επισημάναμε ήδη προ μηνών μαζί και με τις λύσεις και αντιμετωπίσεις του στην κυρία Υπουργό Τουρισμού με αναλυτικό υπόμνημά μας ως τον «υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο» του ελληνικού τουρισμού και δυστυχώς επαληθευόμαστε. Οι διάφοροι επιχειρηματίες από όλα τα νησιά και οι τοπικοί άρχοντες από ολόκληρο το Αιγαίο εκπέμπουν απελπισμένοι «σήματα sos» προς την πολιτεία. Τα κανάλια σε εκτεταμένες ερευνητικές τους εκπομπές καταγράφουν σε αριθμούς –αρνητικούς όλους– και προβάλλουν σε εικόνες την παρούσα κατάσταση της τουριστικής κίνησης, που καθιστούν την πανέμορφη και ευλογημένη από το θεό ελληνική γη ως ένα Δαντικό “locum desperatum” (=«τόπο απελπισίας»)!
Έτσι η περίφημη «ναυαρχίδα της εθνικής οικονομίας μας!» οδηγείται σταθερά στο βυθό και η πιο προικισμένη από τη φύση και το θεό με όλες τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα χώρα για τουρισμό απειλείται με τουριστικό και οικονομικό Βατερλώ!
Και το κατόρθωμα αυτό, Υπέρθεε άθεε Αλέξη, είναι όλο δικό σου! Μπορούσαμε να έχουμε και πέντε και δέκα εκατομμύρια τουρίστες και να σοδιάσουμε δέκα δισεκατομμύρια μόνο απ’ αυτούς! Θα είχαν όμως απορροφηθεί και όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά μας προϊόντα και θα είχαμε έτσι άμεσα την πρώτη αγροτική ανάπτυξη και την απαρχή της εθνικής οικονομικής μας ανάκαμψης και ανάπτυξης!
Χαίρε και αγάλλου τώρα με τους ψευδεπίγραφους μετανάστες σου, μεταμφιεσμένο καλλιπρόσωπο και καλλικέλαδο τελώνιο του κακού! «Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό σου!», όχι των δύσμοιρων Ελλήνων, που εξαφανίζονται με γοργό ρυθμό, με την υπογεννητικότητα, με τη μείωση κατά μία δεκαετία (!) του προσδόκιμου ζωής, με τις αυτοκτονίες, με τη φυγή στην αλλοδαπή! «Όλα σου έρχονται κουτί»!
β. Λίγα ακόμη αξιοσημείωτα γεγονότα, που στοιχειοθετούν και αναδεικνύουν την μεγάλη επικινδυνότητα της άκριτης αυτής συσσώρευσης όλων αυτών των απροσμέτρητων «μεταναστών» και πολιτικών –πρόσφατα– προσφύγων στη χώρα και καθιστούν άκρως αναγκαία και σωτήρια για το έθνος την πρότασή μας που θα ακολουθήσει:

1. Ο πρόεδρος του Αλέξη Προκόπης Παυλόπουλος και τρία χαρακτηριστικά περιστατικά που έχουν καταγραφεί ως τρεις κορυφαίες στιγμές του πολιτικού και εθνικού βίου και πολιτείας του!
Ι. Το φθινόπωρο του 2007 μεγάλες ομάδες αναρχικών από πολλά σκοτεινά κέντρα της Ευρώπης καταφθάνουν στην Αθήνα και συνενώνονται με τους εγχώριους ομολόγους τους. Τη συμφωνημένη μέρα, οργανωμένοι και εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος. Αφηνιασμένοι και μαινόμενοι ξεχύνονται ουρλιάζοντας και διατρέχουν όλους τους δρόμους του μεγάλου αυτού εμπορικού κέντρου της πόλης και σπάνε, λεηλατούν, καίνε ό,τι βρουν μπροστά τους, αυτοκίνητα, καταστήματα, αλλά και δημόσια κτίρια, απειλώντας να κάψουν ακόμη και το Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία Αθηνών!
Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, υπερυπουργός τότε, Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως, διατάζει τις αστυνομικές του δυνάμεις που σε ικανό αριθμό βρίσκονται ήδη στο κέντρο για ν’ αναλάβουν δράση, να μην κινηθούν εναντίον των μαινόμενων αναρχικών, αλλά να τους παρακολουθούν μόνο από κοντά. Και έτσι κάηκε το πιο προσοδοφόρο, το πιο ακριβό και το πιο όμορφο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
Μετά από δυο μέρες, αφού έσβησαν οι φωτιές και ηρέμησε το κέντρο, ο κύριος Παυλόπουλος παρατηρούσε σιωπηλός και σύννους τη γεμάτη σιωπή θανάτου νεκρόπολη του κέντρου μαζί με τους δημοσιογράφους που τον είχαν επισκεφθεί ad hoc. Σε ερώτησή τους τότε «γιατί δεν επενέβη η αστυνομία για ν’ αποτραπεί το κακό», ο κύριος υπουργός απάντησε λακωνικά: «και όμως αποφύγαμε τα χειρότερα!».
Αποτελεί φυσικά η απάντηση αυτή, όπως πάντα το λακωνίζειν, «συμπυκνωμένο απόσταγμα βίωσης, σωφροσύνης και ευθύνης!», που λειτουργεί πλέον ως αξίωμα ζωής και σοφίας (!) και γι’ αυτό ούτε χρειάζεται ούτε επιδέχεται εξήγηση!
ΙΙ. Το ίδιο αυτό διάστημα, των κυβερνήσεων δηλαδή του Κώστα Καραμανλή, αρχίζει να επιδεινώνεται τρομακτικά η είσοδος λαθρομεταναστών ή πιο σωστά, η αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη εισβολή απρόσκλητων αλλοεθνών στη χώρα με εργολάβο, με το αζημίωτο, όπως επισημάναμε ήδη πολύ πιο πριν, την Τουρκία. Το γεγονός αυτό, όπως ήταν φυσικό, απασχολεί και ανησυχεί έντονα την κοινή γνώμη και σχολιάζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ. Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος και στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται πάλι ανεξάντλητος σε νεωτερικότητα και πρωτοτυπία! Έτσι σε ερώτηση δημοσιογράφων για το θέμα αυτό απαντά πάλι με την ίδια λακωνική λιτότητα λόγου και περιεκτικότητα σκέψης και σοφίας!: «Είναι τιμή μας που προτιμούν τη χώρα μας!».
ΙΙΙ. Την προηγούμενη εβδομάδα (1-7/6) σε πολλά κανάλια ομόδοξα προς την Κυβέρνηση, θυμήθηκαν μέσα από την επικαιρότητα των ημερών, συνειρμικά κάποια στιγμή, την «ιστορική;» ρήση του μετέπειτα Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή «ανήκομεν εις την Δύσιν», και άρχισαν αντανακλαστικά ο ένας μετά τον άλλο ν’ αναφωνούν τη ρήση αυτή και να την εκπέμπουν περιχαρείς προς τους εταίρους μας και ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη σαν υπερήφανο εθνικό χαιρετισμό!
Διατρανώνουν έτσι την πίστη και την παραμονή και εμμονή (!) τους στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση υπονοώντας έτσι και υποδηλώνοντας έμμεσα: «Μην ανησυχείτε! Είμαστε πιο ορκισμένοι Ευρωπαίοι από σας! Μην επηρεάζεστε από τα ταξίδια αναψυχής μας στη Μόσχα! Δεν θα αφήσουμε ποτέ τους ανατολίτες Ρώσους να πατήσουν και να βεβηλώσουν την άγια ελληνική γη. Ακόμη και το ομόδοξό τους λειτουργεί μάλλον αρνητικά στον Υπέρθεο άθεο Πρόεδρό μας. Αν ήταν μουσουλμάνοι σίγουρα θα τους άφηνε να κατακλύσουν κι αυτοί την Ελλάδα και δεν θα είχατε φυσικά αντίρρηση ούτε εσείς! Μην ανησυχείτε λοιπόν! Την Ελλάδα εσείς θα τη λυμαίνεστε και εσείς θα τη νέμεστε! Θα την αλωνίζετε και θα την βρωμίζετε και θα την αιματοκυλίζετε πάντα και μόνο εσείς!».
Και ο φιλόλαος πρόεδρός μας φυσικά εύλογο ήταν να σπεύσει να συγχαρεί και να ενισχύσει τους υπηκόους του εκπέμποντας μαζί τους και αυτός την ίδια ρήση προς τη Δύση «Ανήκομεν εις την Δύσιν!».
2. Καταχωρίζω το ντοκουμέντο αυτό όπως είναι γραμμένο από το δημοσιογράφο που το παίρνω, γιατί δένει απόλυτα με το σκοπό και την ιδεολογία της δικής μου εδώ συγγραφής, αλλά και γιατί συγκλονίζομαι και σέβομαι την άρτια και αποκαλυπτική δομή του.
ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ»!!!
Το θέμα παρουσίασε το ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής. Έχει ιδιαίτερη αξία, για να δείτε πού μας πάνε τα ίδια τα κόμματα της Βουλής.
Σύμφωνα λοιπόν με το υπ’ αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015», μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «..το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση» (σελ. 8), «…η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού», «…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ. 7 και 8), «η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)» (σελ. 6).
Τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθεί κανείς ότι η γενοκτονία των Ελλήνων επιτυγχάνεται από τα ίδια τα κόμματα της Βουλής; Να έρθουν λοιπόν οι αλλοδαποί να αντικαταστήσουν το ελληνικό έθνος γιατί γηράσκει και να πάρουν αυτοί, οι αλλοδαποί, τη θέση των Ελλήνων, ως οι αυριανοί «Έλληνες»! Πρόκειται για σατανικό – δολοφονικό σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Έθνους που εκπόνησαν εβραιοσιωνιστές δολοφόνοι των λαών και εκτελείται συστηματικά και ύπουλα με τη σύμπραξη Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ!».
Να είναι, Θεέ μου, όλα αυτά οργή Θεού; Όχι, είναι μόνο τα κόμματα της Βουλής, όπως επισημαίνει και ο συντάκτης του ντοκουμέντου. Ο Θεός αγαπά και σώζει πάντα το ευσεβές ποίμνιό του, το φιλόθεο «πλήρωμα της εκκλησίας του».
3. Τελειώνω αυτήν την σύντομη ανθολόγηση «σεναρίων επικινδυνότητας» μ’ αυτό εδώ το τρίτο και τελευταίο, αλλά μάλλον και το πιο συγκλονιστικό. Γιατί όταν το αναλογισθεί και το συνειδητοποιήσει κανείς, διαποτίζει αμέσως βαθιά την ψυχή και το νου του με ένα φόβο παγερό και παραλυτικό και μια απελπισία θανάτου! Γιατί βιώνει και συνειδητοποιεί θεοποιημένη ουσιαστικά τη δύναμη του κακού, η οποία αιώνια και πανταχού παρούσα υπερκαλύπτει και εμπεριέχει αυτή και ορίζει και προσδιορίζει αυτή το ιστορικό γίγνεσθαι του ανθρώπου (αγώνες και αγωνίες πολέμου, οράματα και αγώνες ειρήνης και ελπίδες για ευδαιμονία βίου επί της γης) τόσο απόλυτα και καταλυτικά, ώστε να καθιστά στη συνείδησή του μάταιο κάθε αγώνα, κάθε όραμα, κάθε ελπίδα και να λειτουργεί έτσι πραγματικά ως μοίρα και πεπρωμένο. Και ως γνωστό, «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον»!
Έτσι λοιπόν, ενώ η Ελλάδα τους δύο τελευταίους μήνες ειδικά ασφυκτιά και ασθμαίνει από την ακατάσχετη συρροή στη γη της αμέτρητων αφροασιατών, είτε πολιτικών προσφύγων είτε λαθρομεταναστών –που φυσικά δεν σταμάτησαν ποτέ να εισβάλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα– αλλά με κοινό γνώρισμα όλων αυτών το Ισλάμ! –βγαίνει τώρα στην τηλεόραση ο Υπερατλαντικός Big Brother– που ειδικά για τους Έλληνες «φροντίζει πάντα πριν από μας και για μας»! και δια του στόματος του Υπουργού Εξωτερικών του, John Kerry μας πληροφορεί και αποκαλύπτει με τα λεγόμενά του την πραγματική αλήθεια των γεγονότων και απολυτρώνει τους Έλληνες από την «πλάνη» τους και την «λάθος αγωνία» τους!
Μας διαμηνύει λοιπόν ο μελλίρυτος Τζων Κέρρυ ήρεμα και «καθησυχαστικά»! Δεν είναι υποχρεωτικό τα Βαλκάνια να μένουνε ειρηνικά. Είναι στην πλειονότητά τους ορθόδοξα έθνη και κράτη. Τώρα όμως εισρέουν καθημερινά ατελείωτα αφροσιατικά πλήθη σ’ αυτά, όλα αποκλειστικά ισλαμικά! Λογικό λοιπόν είναι από τα δύο αυτά θρησκεύματα να συγκροτηθούν αντίστοιχα στρατόπεδα ορθόδοξα και ισλαμικά! Και λογικό επίσης και αναγκαίο είναι από την ίδια τη φύση των πραγμάτων, αυτά τα δύο στρατόπεδα να συγκρούονται τακτικά και δυναμικά μεταξύ τους!
Αυτά όμως τα αφροασιατικά ισλαμικά πλήθη και στίφη εισβάλλουν καθημερινά και αποκλειστικά μόνο στην Ελλάδα και σταματούν και στοιβάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα! Άρα λοιπόν για ποιον χτυπά η καμπάνα; Για σένα Ελλάδα μάννα!
Συμπερασματικά, η διεξοδική αυτή διερεύνηση, ανάλυση και καταγραφή των προβλημάτων «του μεταναστευτικού;» αποκαλύπτει ανάγλυφα πόσο μεγάλη επικινδυνότητα έχουν συσσωρευμένη μέσα τους και πόσο επιτακτική καθίσταται η αντιμετώπισή τους. Καταθέτω λοιπόν ευσύνοπτα τις κατά τη γνώμη μου προτάσεις – λύσεις των προβλημάτων αυτών, βγαλμένες νομοτελειακά από την παραπάνω βιωματική τους:

Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Να κατασκευασθεί αποκλειστικά για τους πολιτικούς πρόσφυγες ένας καταυλισμός μέσα στο Ελληνικό σε έκταση ανάλογη με τον πληθυσμό τους. Οι κατασκευαστικές προδιαγραφές του καταυλισμού να εξασφαλίζουν πληρέστατα σ’ αυτούς υγιεινή διαμονή και αξιοπρεπή διαβίωση. Σ’ αυτόν τον καταυλισμό να συγκεντρωθούν και να εγκατασταθούν όλοι οι πολιτικοί πρόσφυγες από όλες τις γωνιές της ελληνικής γης, νησιώτικης και ηπειρωτικής, για όλη τη διάρκεια της προσωρινής αυτής διαμονής τους στη χώρα μας.

Β. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΑΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΑ ΠΛΗΘΗ

Σε παρόμοιους –με των πολιτικών προσφύγων– καταυλισμούς πρέπει να συγκεντρωθούν και να εγκλεισθούν και όλα τα υπόλοιπα, αφροασιατικά πάντα και ισλαμοθρεμμένα πάντα, επείσακτα και παρείσακτα πλήθη, τα οποία μάλιστα εξακολουθούν με την ίδια ένταση να εισρέουν ασταμάτητα ακόμη και σήμερα, ακόμη και τώρα στη χώρα. Για την παραπλανητική τώρα προσωνυμία του μετανάστη και μάλιστα του οικονομικού πάντα, είτε κανονικού είτε λαθραίου –ή του παράνομου για τον ευαίσθητο συριζαίο– με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις υποκριτικά και δουλόπρεπα και ανόητα επιμένουν να τους υποδέχονται, έχουμε μιλήσει διεξοδικά στα προηγούμενα.
Γυρίζω τώρα ξανά στα σχετικά με τους καταυλισμούς. Μέσα σ’ αυτούς λοιπόν θα εξασφαλίσουν και όλοι αυτοί υγιεινή διαμονή και αξιοπρεπή διαβίωση! Και επειδή αυτά τα δύο ούτε τα ξέρουν ούτε τα κατανοούν, έχουν την ευκαιρία οι συριζαίοι βουλευτές, υπουργοί και κυρίως ο κύριος Μπαλτάς, αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης να επισκέπτονται τους καταυλισμούς και να κάνουν σεμινάρια μορφωτικά σ’ αυτούς, απλά πολύ στην αρχή, ξεκινώντας από τη βασική αρχή και «αρχή σοφίας!» στην περίπτωση αυτή, δηλαδή· να μην αποπατούν εκεί που τρώνε και να μην τρώνε εκεί που αποπατούν!
Το πιο σοβαρό θέμα που αποτελεί και τη μεγάλη ειδοποιό διαφορά των καταυλισμών αυτών από τον προηγούμενο των πολιτικών προσφύγων είναι τούτο· πρέπει δηλαδή οι καταυλισμοί αυτοί να κατασκευαστούν οπωσδήποτε έξω και μακριά από τον κοινωνικό ιστό και την καθημερινότητα των Ελλήνων, και μάλιστα αποκλειστικά και μόνο σε νησιά! Τους λόγους αυτής της επιλογής μας θα αναλύσουμε και εξηγήσουμε στο τέλος αυτής της πραγματείας, που θα αποτελούν έτσι και τη φιλοσοφία και το σκοπό, αλλά κυρίως την πραγματική ουσία –αντιμετώπιση εθνικών κινδύνων και λύση οριακών προβλημάτων– και πεμπτουσία επομένως αυτής της πραγματείας και συγγραφής.
Έτσι η Μακρόνησος και η Γυάρος για το σκοπό αυτό έρχονται πρώτα στην προτίμησή μας ως ιδανικές τοποθεσίες, για δύο μεγάλους καταυλισμούς. Η επιλογή μας αυτή μάλιστα θα αρέσει και στους Συριζαίους για τον ιλαροτραγικό συμβολισμό που εγκλείει. Τα νησιά αυτά λειτούργησαν ως τα μεγαλύτερα κολαστήρια του εμφυλίου πολέμου μας (1946-49) όπου μαρτύρησαν χιλιάδες κομμουνιστές, χιλιάδες αριστεροί με πρόσχημα την επικινδυνότητά τους. Για πραγματική όμως επικινδυνότητα και απρόκλητη μάλιστα τώρα και για παράνομη είσοδο στη χώρα μας όλοι αυτοί οι αλλοεθνείς θα εγκλεισθούν σε καταυλισμούς στα δύο αυτά νησιά πάλι.
Αυτοί όμως οι καταυλισμοί δεν θα λειτουργούν ούτε καν σαν φυλακές με κανονισμούς και τάξη και ασφάλεια, αλλά κατά τραγική ειρωνεία ως πραγματικές κατασκηνώσεις, που θα εξασφαλίζουν σ’ αυτούς, όπως είπαμε, υγιεινή διαμονή (!) και αξιοπρεπή διαβίωση (!), αφήνοντας πίσω στους Έλληνες τα κοινωνικά συσσίτια και το ψάξιμο στους σκουπιδοτενεκέδες! Και ακόμη αυτοί θα ζουν μέσα στη μαγεία του Αιγαίου και θα αναπνέουν το οξυγόνο και το ιώδιο της θάλασσας, αφήνοντας πάλι πίσω στους Έλληνες το μολυσμένο αέρα, την ηχορύπανση, τα παγωμένα χωρίς θέρμανση και φως σπίτια!
Τέλος, αν τα δύο αυτά νησιά δεν επαρκούν, που είναι και το πιο πιθανό, υπάρχουν αρκετά μικρά νησιά, δημόσια τα πιο πολλά, αλλά και ιδιωτικά, στο Αιγαίο, αλλά και στο Ιόνιο, ακατοίκητα όλα. Έτσι η Ελληνική πολιτεία μπορεί να κατασκευάσει όσους καταυλισμούς χρειασθεί, για να κάνει σκούπα όλους αυτούς τους ποικιλώνυμους και ποικιλόχρωμους, ισλαμοθρεμμένους αλλοεθνείς και να τους εγκλείσει και εγκαταστήσει σ’ αυτούς, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και επιβίωσή της.
Με τον τρόπο αυτό:
α. Σε ολόκληρη τη χώρα, ηπειρωτική και νησιωτική, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, αδειάζουν όλες οι πλατείες, οι αυλόγυροι των εκκλησιών και πεζόδρομοι και γωνιές και μπορούν έτσι να καθαριστούν, να απολυμανθούν και να παραδοθούν στους Έλληνες κατοίκους τους καθαρές και ασφαλείς, φιλόξενες πάλι και ελκυστικές. Έτσι θα αποκατασταθεί η καθημερινή ζωή των Ελλήνων στα παλαιά λειτουργικά και δημιουργικά επίπεδά της. Θα ξαναζωντανέψουν σε κάθε γειτονιά και γωνιά οι μαγικές αττικές νύχτες και η τοπική νυκτερινή ζωή τα καλοκαίρια, αλλά και τους χειμώνες. Έτσι οι δύσμοιροι Έλληνες κάτοικοι δεν θα φοβούνται πια να κυκλοφορούν τη νύχτα στις γειτονιές τους και δεν θα σπεύδουν φοβισμένοι να κλείνονται στα σπίτια τους μόλις σουρουπώνει.
β. Τα μαζικά μέσα μεταφοράς, λεωφορεία, τρόλεϋ, τραμ, ηλεκτρικός, θα πάψουν να μονοπωλούνται από τους αλλοεθνείς. Γιατί αυτοί συνωστισμένοι πάντα οι ίδιοι αποκλειστικά σ’ αυτά και δύσοσμοι και μολυσμένοι και επιδέξιοι και επικίνδυνοι λαθροχείρες καθιστούν αποτρεπτική και απαγορευτική την αβλαβή και άνετη μετακίνηση των Ελλήνων με αυτά. Τώρα όμως, αποσυμφορημένα από όλους αυτούς και καθαρά και απολυμασμένα, θα μπορούν να κάνουν και τους Έλληνες να μετακινούνται με αυτά, οι οποίοι εξάλλου θα είναι και οι μόνοι που θα εξακολουθούν να πληρώνουν εισιτήριο!
γ. Το τρίτο, ιδιαίτερα μεγάλο και λυτρωτικό μαζί, όφελος των καταυλισμών μας αυτών, παράγεται και τελεί σε άμεση αντιστοιχία ακριβώς με το τρίτο πάλι απ’ αυτά που αποκαλώ «σενάρια επικινδυνότητας» (σελ. 14-5). Έκανα αυτήν την παραπομπή για ν’ ανατρέξετε στις σελίδες αυτές για την πληρέστερη κατανόηση των σχολίων και σκέψεων που ακολουθούν.
Πρόκειται για την κυνική όσο και διεστραμμένη εξαγγελία του υπουργού εξωτερικών Τζων Κέρρυ της φίλτατης Αμερικής (!), που παραπέμπει σε μέρες και εικόνες του μακάβριου Ρωμαϊκού ιπποδρόμου, με την απόλυτη διαστροφή και αποκτήνωση του Ρωμαίου αυτοκράτορα και του φιλοθεάμονος ρωμαϊκού κοινού, στα ψηλά θεωρεία και με την ανάλγητη από την άλλη καταρράκωση της ανθρώπινης υπόστασης και ψυχής των μονομάχων του θανάτου από κάτω, οι οποίοι μπαίνοντας στην αρένα για να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου, υποχρεώνονταν με απύθμενο σαδισμό να χαιρετούν πρώτα εκεί ψηλά στα θεωρεία «τον αυτοκράτορά τους» με εκείνον τον ανατριχιαστικό χαιρετισμό· salve, Caesar, morituri te salutant! (= Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!»).
Στη σελίδα 15 λοιπόν ο Τζων Κέρρυ ονειρεύεται και εξαγγέλλει την δημιουργία ορθοδόξων χριστιανικών και ισλαμικών από την άλλη στρατοπέδων που μοιραία θα αρχίσουν να συγκρούονται μεταξύ τους! Το γνωστό δηλαδή ανά τον κόσμο και εφιαλτικό «american dream!». Και «οι φιλάνθρωποι Αμερικάνοι» θα σπεύσουν, όπως πάντα, με το ΝΑΤΟ τους ή και μόνοι τους ακόμη, ως «πυροσβέστες της φωτιάς» και ειρηνοποιοί!
Με τον εγκλεισμό όμως όλων αυτών των ισλαμογενών σκυλιών του πολέμου στους καταυλισμούς μας, εξουδετερώνουμε αυτόν τον πιο ύπουλο και ωμό εχθρό και αποτρέπουμε έναν όχι μόνον υπαρκτό, αλλά και άμεσα επικείμενο θανάσιμο κίνδυνο του έθνους μας και μάλιστα αθόρυβα και ειρηνικά, αλλά κυρίως πρωτότυπα εντελώς και αποτελεσματικά και έξυπνα και ελληνικά! Και σίγουρα ο αγαπητός Τζων Κέρρυ «θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει»!
δ. Και ένα ακόμη τελευταίο όφελος και πλεονέκτημα που σίγουρα μας εξασφαλίζει αυτή μας η τακτική, όχι λιγότερο λυτρωτικό και σημαντικό. Είναι πάρα πολύ εύλογο και πιθανό και οι καλοθελητές που με τόσο ζήλο μας τροφοδοτούν ακατάπαυστα με όλες αυτές τις ατελείωτες αφροασιατικές ορδές, να απογοητευθούν και να σταματήσουν την ανθελληνική αυτή εργολαβία τους. Γιατί θα αρχίσουν να βλέπουν και να συνειδητοποιούν ότι ακυρώνονται και ματαιώνονται όλα τα ανθελληνικά σχέδιά τους με την κατάληξη και τον τερματισμό των αποστολών τους μέσα στους ελληνικούς καταυλισμούς!


Φωνή Βοώντος

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή